Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: kaçkarlara yolculuk...01-ağustos kaçkar bölgesinde değişik yaylalara ve zirve..
süper plan tebrikler
bende mayısın ilk haftası 2-3 günlük ayder planlıyorum
bayburttan ikizdereye ordan aydere geçmeyi planlıyorum
benim ilk gidişim olacak bazı konularda yardımcı olursanız sevinirim...
Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı
merhabalar bu arada güzel bir yer buldum demre de andriake camping konaklama fiyatları uygun ama kahvaltı ve yemek pahalı bakalım bugun yola çıkacagım inşallah orda da 4 gün sonra olurum dönüşte daha ayrıntılı bilgi veririm
Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı
eger sizin söylediğiniz çıralı olimpos u geçtikten sonraki çıralı ise işe yaramaz ben kaş- kumluca arasında bir kamp alanı arıyorum kumlucadan sonra kamp yapabileceğim yerleri ayarladım.
yine de teşekkürler.......
merhabalar kabak vadisi (gemile koyu) dan olimposa kadar uygun bir çadır kamp alanı bulamadım.
kalkan kaş demre finilke kumluca bu arada çadır kamp alanları çok pahalı herkezin en uygun yer olarak gösterdiği kaşta kaş camping var
orası bile kendi çadırınla gittiginde 15tl istiyor.
bu arada...
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres
hocam merhaba birkaç sorum olacaktı fethiyeden başlayıp antalyaya kadar çadırımla otostop çekerek gezmeyi düşünüyorum nerelerde çadır kurabilirim. özellikle kaş finike kumluca arasında çadır kurabileceğim katrancı kamp alanı gibi bir yer bulamadım...
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres
merhabalar .....
ölüdeniz - kelebekler vadisi - kabak vadisi
bu çivarı arabasız çadırımla dolaşmayı düşünüyorum.
nerelere çadır kurabilirim.
daha önce bu civarı gezen cadır kuran arkadaşler yardımcı olursa sevinirim
bu yol civarında görülebilecek...