hasan83ankara kullanıcısının son içeriği

1. hasan83ankara

Likya Yolu

Ynt: Likya Yolu süper olmuş teşekkürler
  2. hasan83ankara

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

Ynt: Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı) teşekkürler oralarda çadırımızı kurabilecegimiz yerler var mı siz hiç gördünüz mü
  3. hasan83ankara

Kaçkarlara Yolculuk (1 Ağustos 2010 Civarı)

Ynt: kaçkarlara yolculuk...01-ağustos kaçkar bölgesinde değişik yaylalara ve zirve.. süper plan tebrikler bende mayısın ilk haftası 2-3 günlük ayder planlıyorum bayburttan ikizdereye ordan aydere geçmeyi planlıyorum benim ilk gidişim olacak bazı konularda yardımcı olursanız sevinirim...
  4. hasan83ankara

Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı merhabalar bu arada güzel bir yer buldum demre de andriake camping konaklama fiyatları uygun ama kahvaltı ve yemek pahalı bakalım bugun yola çıkacagım inşallah orda da 4 gün sonra olurum dönüşte daha ayrıntılı bilgi veririm
  5. hasan83ankara

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı eger sizin söylediğiniz çıralı olimpos u geçtikten sonraki çıralı ise işe yaramaz ben kaş- kumluca arasında bir kamp alanı arıyorum kumlucadan sonra kamp yapabileceğim yerleri ayarladım. yine de teşekkürler.......
  6. hasan83ankara

Ynt: Kaş - Demre - Finike - Kumluca Arasında Çadır Kamp Alanı tam olarak nerde
  7. hasan83ankara

merhabalar kabak vadisi (gemile koyu) dan olimposa kadar uygun bir çadır kamp alanı bulamadım. kalkan kaş demre finilke kumluca bu arada çadır kamp alanları çok pahalı herkezin en uygun yer olarak gösterdiği kaşta kaş camping var orası bile kendi çadırınla gittiginde 15tl istiyor. bu arada...
  8. hasan83ankara

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres hocam merhaba birkaç sorum olacaktı fethiyeden başlayıp antalyaya kadar çadırımla otostop çekerek gezmeyi düşünüyorum nerelerde çadır kurabilirim. özellikle kaş finike kumluca arasında çadır kurabileceğim katrancı kamp alanı gibi bir yer bulamadım...
  9. hasan83ankara

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres merhabalar ..... ölüdeniz - kelebekler vadisi - kabak vadisi bu çivarı arabasız çadırımla dolaşmayı düşünüyorum. nerelere çadır kurabilirim. daha önce bu civarı gezen cadır kuran arkadaşler yardımcı olursa sevinirim bu yol civarında görülebilecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR