Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)
Benim mesafe farkından dolayı gelemeyen arakdaşlarımın duygularını paylasıyorum.
inşallah gelecek ramazan da bir etkinlikte buluşuruz.
herkese selamlar ve saygılarımla
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
Merhaba arkadaşlar
fotoğraf etkinliğine katılan arkadaşlar çektiklerini kısa zamanda yüklerse sevinirim.
Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)
Merhaba Arkadaşlar
Fotoğraf gezisine katılacak bütün arkadaşlara şimdiden gecenizin güzel geçmesini diliyorum
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)
Değerli arkadaşlar merhaba
derneğin verdiği iftara katılan herkese afiyet olsun dileklerimi iletiyorum.
umarım iyi bir iftar geçirirsiniz.
Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)
Değerli Arkadaşlar herkese merhaba
Ben Hasan Akbaş konyada yaşıyorum.
Bende bu etkinliğe katılamayan diğer arkadaşlarımın güzel dileklerine katılıyorum.
Bu etkinliğinize katılamıyorum ama katılan arkadaşlarımız için güzel...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba Değerli arkadaşlar konya merkezden ben hasan aslen aksaray sultanhanlıyım. uzun süre istanbul kapalı çarşıda ve marmaris yat limanında çalıştım. yıl başından sonra 11 -- 18 ocak 2010 arasında güney afrikaya gittim işim gereği ve çok beğendim...