hasanakbas kullanıcısının son içeriği

1. hasanakbas

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) Benim mesafe farkından dolayı gelemeyen arakdaşlarımın duygularını paylasıyorum. inşallah gelecek ramazan da bir etkinlikte buluşuruz. herkese selamlar ve saygılarımla
  2. hasanakbas

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) (Fotoğraflar) Gelen bütün arkadaşlar için güzel olmuştur umarım
  3. hasanakbas

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Merhaba arkadaşlar fotoğraf etkinliğine katılan arkadaşlar çektiklerini kısa zamanda yüklerse sevinirim.
  4. hasanakbas

Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010)

Ynt: Gezenbilir 4. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi Duyurusu (4 Eylül 2010) Merhaba Arkadaşlar Fotoğraf gezisine katılacak bütün arkadaşlara şimdiden gecenizin güzel geçmesini diliyorum
  5. hasanakbas

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Değerli arkadaşlar merhaba derneğin verdiği iftara katılan herkese afiyet olsun dileklerimi iletiyorum. umarım iyi bir iftar geçirirsiniz.
  6. hasanakbas

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
  7. hasanakbas

5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010) Değerli Arkadaşlar herkese merhaba Ben Hasan Akbaş konyada yaşıyorum. Bende bu etkinliğe katılamayan diğer arkadaşlarımın güzel dileklerine katılıyorum. Bu etkinliğinize katılamıyorum ama katılan arkadaşlarımız için güzel...
  8. hasanakbas

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Değerli arkadaşlar konya merkezden ben hasan aslen aksaray sultanhanlıyım. uzun süre istanbul kapalı çarşıda ve marmaris yat limanında çalıştım. yıl başından sonra 11 -- 18 ocak 2010 arasında güney afrikaya gittim işim gereği ve çok beğendim...
  9. hasanakbas

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bütün arkadaşlara saygılar sevgiler. hasan akbaş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri