Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
walla o zaman bizim haytalar baya inatcı videoyu seyrederken sigaralar benden dedim gene izletemedim
Benle birlikte izleyene paket alacağım dedim yok kendi aralarında and içmişler sanki izlemiyeceğiz diye
Neyse sesimi en azından size duyurmuş oldum...
esra hanım sizin adınıza sevindim ilk başlarda verdiğiniz çelişkili yazılar beni tedirgin etmişti :)
ve bu yöntemden benim sayemde haberiniz olması inanın bir dağcının zirveye bayrağı taşıma heycanı ile aynı
son yazılarınızda gördümki sizde başkalarını...
Büyük konuşmak gibi olmasın ama hakikat Allen carr'ın yiöntemi ile bırakıpta geri başlamak olağanüstü bir uğraş ve gayretle olabilir :)
sigarayı bırakamayan arkadaşlara hayatında başarılar dilerim :P
bu arada sıra numaram güzel oldu arkadaşdan utanmasam...
Taner Bey ;
eğer bırakma gibi bir düşünceniz varsa affınıza sığınarak bir öneridede ben bulunmak istiyorum
Allen carr 'ın kitabını internette bulabilirsiniz 120 sayfa bir defa okuyun (atlamadan) hiçbirşey kaybetmessiniz işe yaramasa bile en fazla 2 saatiniz...
teşekkürler
"abi sigarayı bırakacaksan kafanda bitireceksin olayı" bana bu tavsiyede bulunanları boğasım gelirdi :) ama bunu söylerkende birçoğunun elinde sigara :D:D
Sıra değişmek isteyen varsa lütfen benimle irtibat kursun :D:D:D:D
bu arada kaybımız yokmu ya...
teşekkürler
Büyük konuşmak gibi olmasın ama içeceğimi hiç sanmıyorum :)
şu anda kendimi daha önce hiç sigara içmemiş biri gibi hissediyorum
10 yılı aşkın günlük 10-15 adet içiyordum
ben allen carr yöntemi ile bıraktım hiç zorlanmadım ve hiçbir istek...