hazanfer kullanıcısının son içeriği

1. hazanfer

SUBARU XV Kumda, plajda, şehirde, dağda ve bayırda

Ynt: Subaru Xv Kumda, Plajda, Şehirde, Dağda Ve Bayırda Subaru'nun kıymeti, bağlı olarak fiyatı her geçen gün artıyor :( iyiydi böyle jetta parasına forester sahibi olmak... XV'nizi güle güle kullanın, hayırlı olsun.
  2. hazanfer

Subaru Forester Mountain Rescue..

Ynt: Subaru Forester Mountain Rescue.. Üç sene forester hayali kurdum, 4. sene altımdaydı, 5. sene şirket aracı verilince sattım. Hayal deme kısmet de :)
  3. hazanfer

Dünya'nın Her Yerinden, Her Şey İçin Gps Rota Kayıtları.

Ynt: Dünya'nın Her Yerinden, Her Şey İçin Gps Rota Kayıtları. Merhaba, Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ama benim için kolay oldu... :) What is your native language? ???
  4. hazanfer

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. Erol bey, Prinsi bilmiyorum ama vialle lpg kullandım 2 yıla yakın. 2006 foresterda kusursuzdu, inceleyin isterseniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98380.0
  5. hazanfer

Dünya'nın Her Yerinden, Her Şey İçin Gps Rota Kayıtları.

Selam arkadaşlar, İlk sabit konu başlığımdan sonra, ikincisine aday olabilecek on numara bir site buldum. Site yönetimi bunu uygun yere taşıyacaktır sanırım. Çünkü site, yürüyüş, bisiklet, off-road, motorsiklet.... her şeyi kapsıyor. Sitenin olayı dünya genelindeki kullanıcılarının, GPS...
  6. hazanfer

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok Tatlı Ya :) Teşekkürler ama 20-25 bin liraya sadece hafta sonu bineceğim bir araba alacak kese yok bizde. Bizim soru daha ziyade, Bulgaristan yada Gürcistan gibi yerlerden L300'ün daha eski modellerini 5 bin lira civarına alıp, Türkiye'ye sokmak. İkinci şıksa oradan...
  7. hazanfer

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok Tatlı Ya :) Merhaba arkadaşlar, 2-3 aydır bende bu araçlara takmış durumdayım. Bunlardan yurt dışından alsak, vergisini gümrüğünü ödesek Türkiye plakasına çevirip kullanamaz mıyız? İkinci seçenek olarak da, Türkiye'den aracı alsak ve yurt dışında yürürünü 4x4 olan bir modelle...
  8. hazanfer

Sonunda Aldım..2009 Forester..

Ynt: Sonunda Aldım..2009 Forester.. Hayırlı olsun, güle güle binin inşallah.
  9. hazanfer

2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl...

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Tekrar merhaba, İş değişikliği ve şirket aracı almam nedeni ile Üzülerek Forester'ımı satışa çıkaracağım... Bu benim 5. aracım ve ilk defa aracımı satıyorum diye üzülüyorum. :( 15 gündür kullandığım şirket aracından sonra bugün tekrar Forester'ın...
  10. hazanfer

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Ynt: Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi Foresterla ilgili şu yazımı okuyabilirsiniz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98380.0
  11. hazanfer

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Valla alır almaz LPG taktırdım, benzinle hiç deneme yapmadım... En son Ramazan bayramında 95 litre LPG ile 870 km yol yaptım. 100 km hızın altına hiç inmeden, zaman zaman yol müsait oldukça 160-170 km gibi..., ortalama 130 km ile diyebilirim. Araçta 5...
  12. hazanfer

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Serden selam, Aslında bende temiz bir 2005 XT arıyordum karşıma bu çıktı, kısmet. İyi de oldu lpg ile problemsiz olarak, dolayısı ile ekonomik olarak bindim aracıma. Yurd dışından deneme amaçlı, bir defa 30 dolarlık alış verişi yaptım gelmedi. Daha...
  13. hazanfer

Ynt: 2006 Forester 158 Hp İle 1 Yıl... Merhaba, Vialle yakıt tüketimi olarak diğerlerinden farklı değil. Benzine göre %20 fazla yakar tüm Lpg sistemleri... Ben şehir içi km'de 370 kuruş İstanbul'da, 250 kuruş şehir dışında yakıyorum. Az yaksın diye umursamadan canımın istediği gibi sürerek.
  14. hazanfer

Merhabalar, Özellikle Serden ve Cafer ağbiye selamlar 3 yıldır bıkmadan bana cevap verdikleri, hatta misafir ettikleri için, aracın tüm özelliklerini benimle paylaştıkları için... Yaklaşık 14 aydır 2006 model Forester kullanan ve sınıfının girebileceği her koşulda aracını test etmiş biri olarak...
  15. hazanfer

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Sevgili sharkhunter, Ben palionun yol tutuşu çok iyi demedim zaten paliodan bile kötü gibi geldi dedim ki ancak 1 km sürdüm anlamak için en az 40-50 km kullanmak gerekir dedim. Poliodan önce bende de mondeo vardı 2005 model, onunla 110-120 km ile rahat aldığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri