Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel)
Varsayalım ki, bu adam hiçbirşey bilmiyor sadece konu mankeni ve ona bunları çekim sırasında gittiği bölgelerin özellikleri öğretiliyor ve bir rehber eşlik ederek yardımcı oluyor. Burada önemli olan o bilgilerin bizlere aktarılarak gerçek hayatta zor...
Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi
Yalova Valiliğinin doğaseverler ve turizm açısından bölgenin tanıtımına yönelik hazırlamış olduğu bir linki aşağıya ekliyorum incelemenizi tavsiye ederim. http://www.yalova.gov.tr/hava2/album0.html
Ynt: Yalova - Sudüşen Şelalesi
Öcelikle TÜM YALOVA HALKI'na karşı direndiğinizi zannetmiyorum benimle kaşılaşmadınız mesela. Ayrıca Yalova'da yaşayıpta bütün güzelliklerinin fazlasıyla farkında olan ve doğma büyüme bir Yalova'lı olarak tüm yaşam zorluklarına rağmen sırf bu güzellikleri...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Tüm doğa severlere iyi günler, siteye üye olalı 1 ay kadar olmasına rağmen siteyi gezmekten tanışma bölümüne girmeyi ancak düşünebildim, bizim gibi doğa dostlarına bu fırsatları veren herkesede ayrıca teşekkür ederim.
Ben Yalova'da yaşıyor ve Yalova'da...