hunt71er kullanıcısının son içeriği

1. hunt71er

YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ

Ynt: YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ evet gördüm o aracı.Benim araç şu an için maalesef olamadı.Fakat ibrahim bey isveçten şanzıman beynini getirtiyor sağolsun.inşallah yeni beyin takıldığında bir daha sorun yaşamam.
  2. hunt71er

Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)

Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012) gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş darısı başımıza inş.Bu arada bi şey sormak istiyorum at lastik hariç standart 5 kapı 2008 suzuki GV ile gittiğiniz parkurda sıkıntı yaşarmıyım?yükseltme yapmam şartmıdır?
  3. hunt71er

Ynt: YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ oğuz bey teşekkür ederim biraz masraflı oldu ama içime sinen bir yerde aracımı bugün teslim aldım.
  4. hunt71er

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldiniz keyifli sohpetler dilerim. skeet atıcılığı şu otomatik frisbee lerin atıldığı, havada tüfekle vurulduğu spor mudur acaba? Skeet ve trap uluslararası müsabakaları yapılan çok zevkli bir spor aslında.Fresbee dediğiniz şeye biz plak...
  5. hunt71er

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldiniz
  6. hunt71er

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm İstanbuldan suat hışım enka okullarında öğretmenim aranızda yeni sayılırım.Hoş buldum...2008 5 kapı suzuki GV kullanıcısıyım.Hobi olarak skeet atıcılığı yapıyorum.
  7. hunt71er

Ynt: YENİ KASA 2000 MOTOR OTOMATİK ŞANZIMAN BEYNİ teşekkür ederim iş yerim zaten istinyede yarın irtibata geçerim
  8. hunt71er

Aracımda uzun zamandır bir sıkıntı vardı ve bugün şanzıman beyninin arızalı olduğunu öğrendim.Yenisi 2000-2500 tl civarındaymış.Çıkma bulabilirsem almayı düşünüyorum.İlgilenenlere teşekkürler. Suat 5358680292 numaradan ulaşabilirsiniz.
  9. hunt71er

2008 GRAND VİTARA ARIZA YARDIM

Aracımda uzun zamandır bir arıza var ancak bir kere yetkili sevise bir de özel servise götürdüm tespit edemediler.Çünkü servise gittiğimde arıza görünmüyordu.Sorunum şu; sabahları aracı çalıştırdığımda normal çalışıyor vitesi D'ye aldığımda araba çok zor kalkıyor.Kontağı kapatıp açıyorum ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,029
Kayıtlı Üye Sayımız
166,773
Kaydolan Son Üyemiz
Empecese

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri