hürriyet grit kullanıcısının son içeriği

1. H

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) Daha erken bilgim olsaydı katılmak isterdim.Güzel bir gezi olmuştur. Selamlar Hürriyet
  2. H

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi ve Yeri: Memleket: Semt: İlgi Alanları: Not: Murat Sayar merhaba. Benim işyerim de ikitellide.tanışmak isterim. selamlar. 0533 360 56 72 hurriyetgrit@hotmail.com
  3. H

28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?

Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ? Mesud bey, Güzergah, buluşma yeri gün ve saat belli oldu mu? Selamlar. Mesud bey, Sanırım yeni üye olduğum için off road gezilerimize gelen mesajı açamıyorum.
  4. H

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum Araç modifikasyonu ile ilgili fazla bilgim yok. İlk gezide sizlerden bilgi alıp başlamak daha doğru olacak Teşekkürler Hürriyet
  5. H

28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ?

Ynt: 28 Aralık 2008 Pazar Günü Gezi Organizasyonu Yapmayı Düşünen Var mı ? Merhaba Mesud Organizasyon gerçekleşir ise ben katılırım. Selamlar, Hürriyet
  6. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aranızda olmak güzel. Aktivitelere bakınca güzel günler yaşayacagımız ortaya çıkıyor. Teşekkürler.
  7. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar Yakın zamanda offroad etkinlikleri varmı? Günlük gezi düzenlenirse katılmakl isterim Sevgiler
  8. H

Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: Kılıçlı Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Tebrik ederiz. Cheerokee yi heyecanla izledik.
  9. H

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben aranıza yeni katıldım. Land Rover Freelander marka araba sahibiyim. Doğaya ve doğa sporlarına ilgi duymaktayım. 49 yaşındayım ve sanayiciyim. Gezilerden haberdar olmak isterim. Herkese selamlar :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.