Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kemerburgaz Civarında Hafif Off Road Görselleri (01 Ocak 2012)
merhaba. Ben Hürriyet.aracım grand vitara. 5* . Sizleri tanımıyorum. Yarın aranıza katılmak istiyorum.
Teşekkürler.
Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
Yunus,gezi boyunca gösterdiğin liderlik ve dayanışma için çok teşekkür ederiz.İyiki seni tanıdık. Mükemmel bir geziydi.
Sedat ve eşine, sana, ben ve eşim sonsu teşekkür ediyoruz. Serhat'tan video ve fotoğrafları...
Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
Arkadaşlar gezi programlandığı gibi giderse 1 veya 2 saat mangal partisi yaparız diye düşünüyorum.
Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi
Yunus gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Cemil de fotoğraflarıya bu günü ölümsüzleştirdi. yalnız babaanneye gidemedik. ne dersin Yunus bu haftada babaanneye gidelimmi. her şey için teşekkürler.
Ynt: Anneanne - Babanne El Öptürmek İstiyor Gezisi
Merhaba arkadaşlar.
Bu program nasıl nereye ne zaman gidilecek. Bilgi verirseniz belki bizde katılırız
Selamlar
Hürriye Grit
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
Merhaba Levent Bey
Aracımı Mehmet Becce ye yaptırdım. Full donanımlı. Ararsanız uygun zamanlarda bende katılmak isterim
İyi akşamlar.
Hürriyet
Ynt: İstanbul - Ümraniye - Ömerli Baraj Operasyonu Gezi Duyurusu (30 Ocak 2011)
Yarın şile gezisi kesinleştimi. Bizde katılmayı düşünüyoruz. Modifiye edilmiş Suzuki Grand Vitara aracımız var. 4 gündür kimse yok burada.
Hürriyet&Nevin
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
Atakent k. çekmece de oturan levent bey merhaba
suzuki aracımızı yeni modifiye ettirdik.
sizinle komşuyuz sanırım. tanışmak isterim
tel:0533 360 56 72
Hürriyet