Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: satılık amarok
sayı 60 oldu... belkide amarok sahipleri kızıyordur ama bu aracı türkiyeye getirenler belki bu başlıktan etkilenirde araçların sorununu çözme adına birşeyler yaparlar..
Ynt: satılık amarok
arkadaşlar benim verdiğim adet 55 ama 58 oldu ve bu rakam yeni piyasaya çıkmış bir araç için çok fazla bende bu aracı ilk başta çok beğendim iç trimde kullandığı parçalar aracın dış görünüşü diğer pikaplardaki gibi dayanıksız malzemelerden imal edilmemiş hor kullanıma...
Ynt: Vitara Blok Çatlağı
bu araçların motorları çok hassas hararet kesinlikle yapılmaması gerekiyor... su hortumları ve radyatör kaçaklarına dikkat etmek gerekiyor.
hata kabul etmiyor suziki ve hararet kesinlikle yanyana olmaz kedi ile köpek gibi anlaşamyorlar...
evet o bahsettiğiniz ürün çatlak ilacı antifiriz koyulduğunda açma riski baya yüksek antifiriz kimyasal ama organik antifirizler var kırmızı onlar açmaya bilir.. denemek lazım...
hüseyin be aracınız güzel olmuş hayırlı olur inşaallah... sizin yağda su varsa veya suda yağ varsa büyük ihtimal silindir kapağı çatlaktır bu arabaların motorları çok hassas hararet yaptırdığınızda hemen çatlıyor benimde silindir kapağı çatlaktı onu değiştim blokta...
ARKADAŞLAR ÖZENEREK HAZIRLADIĞIM 93 MODEL VİTARA ARACIMIN SİLİNDİR KAPAĞI ALDIĞIMDA DEĞİŞMİŞTİM ÇATLAKTI MEĞER MOTOR BLOĞUDA ÇATLAKMIŞ 5-6 AY SONRA CONTA YANIĞI İÇİN SÖKTÜĞÜMDE YANİ 3 GÜN ÖNCE BLOĞUN ÇATLAK OLDUĞUNU GÖRDÜK BANA YARDIMCI OLACAK VARMI KAYNAK RANDIMAN VERMEZ DİYORLAR....