huseyn kullanıcısının son içeriği

1. huseyn

Grand Cheroke Cam Kenar Çıtaları

Ynt: Grand Cheroke Cam Kenar Çıtaları ümraniye sanayide muhittin ustaya yaptrabilirsiniz.. 300 tl ye yapar telefonu verebilirim isteyen olursa
  2. huseyn

Grand Cheroke Cam Kenar Çıtaları

farklı bir araçtan uyarlama yaptım...
  3. huseyn

GRAND CHEROKEE MANUEL BOOK

Ynt: GRAND CHEROKEE MANUEL BOOK bende var birtane
  4. huseyn

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

kolay gelsin bende şifre alabilirmiyim
  5. huseyn

satılık amarok

Ynt: satılık amarok sayı 60 oldu... belkide amarok sahipleri kızıyordur ama bu aracı türkiyeye getirenler belki bu başlıktan etkilenirde araçların sorununu çözme adına birşeyler yaparlar..
  6. huseyn

satılık amarok

Ynt: satılık amarok arkadaşlar benim verdiğim adet 55 ama 58 oldu ve bu rakam yeni piyasaya çıkmış bir araç için çok fazla bende bu aracı ilk başta çok beğendim iç trimde kullandığı parçalar aracın dış görünüşü diğer pikaplardaki gibi dayanıksız malzemelerden imal edilmemiş hor kullanıma...
  7. huseyn

satılık amarok

arkadaşlar merak ediyorum sahibinden'de 55 tane amarok satılık var bu arabaları insanlar neden satıyor...
  8. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı bu araçların motorları çok hassas hararet kesinlikle yapılmaması gerekiyor... su hortumları ve radyatör kaçaklarına dikkat etmek gerekiyor. hata kabul etmiyor suziki ve hararet kesinlikle yanyana olmaz kedi ile köpek gibi anlaşamyorlar...
  9. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı çatlak bölgesinde ne su kanalı ne de yağ kanalı vardı ve o işi yaptık ve 2 aydır arabayı kullanıyorum bir problem yok
  10. huseyn

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) arkadaşlar aracımı satıyorum....
  11. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı evet o bahsettiğiniz ürün çatlak ilacı antifiriz koyulduğunda açma riski baya yüksek antifiriz kimyasal ama organik antifirizler var kırmızı onlar açmaya bilir.. denemek lazım...
  12. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı hüseyin be aracınız güzel olmuş hayırlı olur inşaallah... sizin yağda su varsa veya suda yağ varsa büyük ihtimal silindir kapağı çatlaktır bu arabaların motorları çok hassas hararet yaptırdığınızda hemen çatlıyor benimde silindir kapağı çatlaktı onu değiştim blokta...
  13. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

Ynt: Vitara Blok Çatlağı çıkma motoru ruhsata işletme işlemi 700 tl kaynak yaptıran varmı acaba......?
  14. huseyn

Vitara Blok Çatlağı

ARKADAŞLAR ÖZENEREK HAZIRLADIĞIM 93 MODEL VİTARA ARACIMIN SİLİNDİR KAPAĞI ALDIĞIMDA DEĞİŞMİŞTİM ÇATLAKTI MEĞER MOTOR BLOĞUDA ÇATLAKMIŞ 5-6 AY SONRA CONTA YANIĞI İÇİN SÖKTÜĞÜMDE YANİ 3 GÜN ÖNCE BLOĞUN ÇATLAK OLDUĞUNU GÖRDÜK BANA YARDIMCI OLACAK VARMI KAYNAK RANDIMAN VERMEZ DİYORLAR....
  15. huseyn

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım) bunlarda son resimler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri