Hydr93 kullanıcısının son içeriği

1. H

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA bizde her turlu nivadan var 4 kapili falan buzdolapli bile cikiyor arkasi var bizim ulkede! 4 kapili pek iyi degil iyi ki size gelmiyor! Ayrica ben AZERBEYCANDAN katiliyorum !
  2. H

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA bizim 2006 ve chevy nivada boyleydi 1600cc lerde yok! Sanirim siz 4x2 de kullaniyorsunuz 100e cikip bi benzin yakmasini olcun ayni olacak sizde de olmali ben boyle biliyorum bizde her kez bilir!
  3. H

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Bu kilit zaten yeni Nivalarda var 80 den sonra araci 4x2 konumuna otomatik getiriyor !SIZDE OYLE DEYILMI?
  4. H

Chevrolet-Niva 4X4

Ynt: Chevrolet-Niva 4X4 Buda yeni chevy!
  5. H

Chevrolet-Niva 4X4

Ynt: Chevrolet-Niva 4X4 Merhaba ben AZERBEYCANDAN katiliyorum bu foruma cok sevdiyim forumlardan biri . Evet chevrolet Niva anladigim kadariyla TURKIYEYE gelmemekde.benim daha 18 yasim var ama babamin chevrolet nivasi vardi ondan once 2003 sora 2006 lada nivasi oldu ama chevi onlarin...
  6. H

Niva 1.7i si olanlar !(~_*)

Ynt: Niva 1.7i si olanlar !(~_*) cok deyerli bilgiler tesekkurler ! Ama 1 sorum olacakti aktiv etdikden sonra aracin anahtarinmi yoksa kirmizi siyahimi okutmak lazim kirmizi isiga?
  7. H

Ynt: Niva 1.7i si olanlar !(~_*) evet ben turk degilim o yuzden yazida kusura bakmayin özur! Immobilizer ne ki mumkunse anlatirmisiniz!
  8. H

Merhaba forumcular size 1 sorum olacak! Lada Niva 1.7i lerde anahtrin uzerinde 2 uzun maskota benzeyen bir sheyler var 1 siyah 1 kirmizi onlar ne icin kullanilir? SHIMDIDEN TESHEKKURLER!
  9. H

Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 1997; Yenileştirme ve Modifikasyon cok guzelde. 1tane neden ön sinyalleri cikardiniz ki?
  10. H

Yeni nesil LADA versiyonları.

Ynt: Yeni nesil LADA versiyonları. Merhaba bunlarin hepsi consept chevrolet niva benim babamda vardi lada nivanin yerini vermiyor. Babam da 1 niva hastasiydi shimdi TOYOTA PRADO kullaniyor! Ilk nivasi: 2003 ,sora 2006,sora chevrolet 2008 shimdide prado. Ayrica sizde niva cok pahali bizde 2009...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri