Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çorum Off-Road Gezilerimizden Kareler (Şubat 2010)
Levent çok teşekkürler...Özverili bir arkadaşsın...Aranızda olmak güzel..
Karelerin daimi olması dileğiyle....
Ynt: LPG den Benzine Geçiş
94 cherokee yeni aldım...bende de şöyle bir durum var..aracı çalıştırdığımda kumandadan tüpe almam gerekiyor yoksa sürekli benzinde çalşıyor..kontağı her kapatıp açtığımda aynı durum...sistem milano...sinir krizi geçirmek üzereyim..
Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.
Mutlaka kontrol edin, yoksa benim gibi ıslanan döşemeyi bu mevsimde nasıl kurutacağınızı düşünür durursunuz... :-[
Ynt: Kalorifer ve Klima Tahliye Hortumu Suyu İçeri Veriyor, Yardım.
Resimde belirtilen noktalarda 1,5 cm çapında birer adet delik var. İkiside toprakla kapanmış..Özellik ön kaput halatının geçtiği yerin hemen altındaki deliğin kapanması sorun yaratıyor..Boşluğun olduğu yer havuz şeklide ve...
94 Model grand cherokee aracım kalorifer ve klima tahliye hortumu tıkandığı için suyu sürücü koltuğunun altındaki döşmenin altına veriyor.Bakmadığım yer kalmadı ama tahliyenin yerini bulamadım.Konuyla ilgili bilgisi olan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim .Teşekkürler..
Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl
çok haklısınız...belirtiğiniz noktalar çok önemli..benimde ihtiyacım var ama ne alacağımı bilmiyorum...