İbn Arabî kullanıcısının son içeriği

1. İbn Arabî

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

Değerli arkadaşlar, Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Servisi tekrar aradım. Sattıkları akü piyasadaki akü. Orjinal İngiliz aküsünü sipariş üzere getirebiliyorlar. Fiyatı 980 lira. Bu durumda sayın ince999 nin dediği gibi 3 tane akü alıyoruz bu fiyata. O zaman anladığım; 1. Serviste...
  2. İbn Arabî

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

Merhaba arkadaşlar, Rize'den selamlar. 2005 Freelander TD4 aracımın orjinal aküsü nihayet ömrünü tamamladı gibi. Takviye kablosu ile çalıştırdım, ertesi sabah yine çalıştı, sonra akücüye götürdüm, 8.5-12 arasında, 9.5-12 arasında falan olması lazım dedi, değiştirmen lazım dedi. Sonra akü suyu...
  3. İbn Arabî

Freelander Lastikleri

Ynt: Freelander Lastikleri Sayın sakyuz, orjinal ebatın 225/65/16 olduğunu kim belirtti. Tam anlamadım.
  4. İbn Arabî

Freelander Lastikleri

Ynt: Freelander Lastikleri Latitude mi orjinal. Hımm. Bilmiyordum. Ama michelin web sitesinde lastik bulucu araca göre öneri olarak cross veriyordu, biraz kafamı karıştırmıştı. Bu durumda daha çok asfalt daha az stabilize yollarda olan için latitude tour uygun diye anlıyorum. Cevabınız için...
  5. İbn Arabî

Freelander Lastikleri

Ynt: Freelander Lastikleri Merhaba arkadaşlar, Michelin Latitude Cross ile Michelin Latitude Tour HP arasında ne fark vardır? Hangisi daha iyidir? (Fiyatlar hemen hemen aynı!) Selamlar. NOT: 2005 TD4 SE sahibiyim. Lastikleri yenilemeyi düşünüyordum. Aracımdaki lastikler Michelin 215/65 R16...
  6. İbn Arabî

Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor

Ynt: Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor Adem usta tekrar selamlar, Senin dediğin gibi rezistansı söktüm. Kablolar kopmamış. Fotoğrafını ekliyorum. Fotoğrafta görüldüğü gibi hafif çatlaklar var. Ucundaki sigorta gibi olan kısım biraz kararmış gibi. Ayrıca...
  7. İbn Arabî

Ynt: Kalorifer Fanı Çalışmıyor Ve Silecek 3 Dk Sonra Devreye Giriyor Adem usta tekrar selamlar, Senin dediğin gibi rezistansı söktüm. Kablolar kopmamış. Fotoğrafını ekliyorum. Fotoğrafta görüldüğü gibi hafif çatlaklar var. Ucundaki sigorta gibi olan kısım biraz kararmış gibi. Ayrıca...
  8. İbn Arabî

9. İbn Arabî

Merhaba arkadaşlar, Freelander 2005 TD4'üm var. 2 sorum var. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. 1. Kalorifer fanı arada sırada tutukluk yapıyorken şimdi tamamen çalışmaz oldu. Sigortalara (hem direksiyon altında hem de motor bölümünde) baktım sorun yok. Klima ışığı çalışıyor...
  10. İbn Arabî

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba Kaç Kişiyiz ? Hayırlı olsun arkadaş. Landrover alan bir daha onu bırakamaz. Tutku halini alır. Seversin. Sen de seversin. Gizlice seversin. Gizlice okşarsın. Kendi arabana uzaktan bakarsın. Bazen temizlersin bazen kirli bırakırsın. Tüm...
  11. İbn Arabî

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba Kaç Kişiyiz ? Değerli arkadaşlar merhaba. Bu ortama katılmak istedim: Gördüğüm kadarıyla, iyi niyetli paylaşımlar ve yardımlar söz konusu. Bende 2005 TD4 SE var. 1 sene önce Bursa'dan aldım. Araçtan memnunum. Uzman değilim, araçtan mekanik...
  12. İbn Arabî

Land Rover Freelander 2.0 TD4 SE

Ynt: Land Rover Freelander 2.0 TD4 SE Arkadaş ne yaptın, aldın mı aracı? Almadınsa hiç bekleme al derim. Bende de 2005 model td4 var. Hala almadınsa sorularına yardımcı olabilirim.
  13. İbn Arabî

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Teşekkürler üstad, Zahmet edip epey yazdın. Çok makbule geçti. Söylediklerinize kulak vereceğim ve arabaya bakarken bunları soracağım. Tekrardan çok sağol...
  14. İbn Arabî

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Ben de Freelander almak istiyordum fakat yazılanları okuyunca kafam karıştı.Yine de yardım isteyeceğim. 20-25.000 lira param olduğunu düşünün.Ve freelander beni etkiliyor.İnternet fiyatlarına baktığımda 2000-2002 model arası anca alabilirim. İşe gidiş geliş için...
  15. İbn Arabî

Doğu Karadeniz (rota tavsiye)

Ynt: Doğu Karadeniz (rota tavsiye) Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Trabzon ve Artvin. 20 gün yetmez abi buaralrı gezmeye. Ama güzel bir tur olur, kısmetinde havalar güzel çıkarsa süper olur. Valla sayfalar sürer sorunu cevaplamaya bence...Vakit ayırabilirsem ayrıntılı yazarım. Sinop...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri