Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elektronikçiye giderseniz onlar çözebilir benim aracın yedek anahtarı yok önümüzdeki hafta usta bakacak o izah etmişti bana şu anki kumandayı aracın neresine yerleştirecek bilmiyorum yapınca yazarım ana kumandayı bir yere koyuyor verdiği kumanda ana kumandaya komut veriyormuş sizinkinde öyle...
İyi akşamlar herhalde sizin aracınıza daha önce çoğaltıcı konuldu ana kumanda aracın bir yerine monte edilmiş tahminen pili bitti bir araştırın derim....
Ynt: Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım
iyi akşamlar 2001 modelini kullanmaktayım stop etme durumu var ise üstteki akünün oradaki pompaya baktırın çekişten düşme ise turbo okuyucudan kaynaklanıyor olabilir 200-250 tl arası bir masrafı vardır.şanzuman için İSTANBUL bostancı sanayide GROSS otomatik...
Ynt: 2003 Freelander 2.0 TD4 HSE
merhaba ben şuan 2001 modelini kullanıyorum asfalt ve karda mükemmel ama ofroad derseniz tavsiye etmem hafifde olsa farketmez ayrıca elinideki bütçe ile 2003 model biraz zor kolay gelsin iyi akşamlar..
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
İyi akşamlar çok teşekkür ederim.Suzikilerden yine çok iyi Kemal SARIGÜL bey le konuştuğumda oda tecrübeli biri olarak discovery tavsiye etmişti ama ağır ofroad yapmıyaıcağım için freelander de karar kıldım ve de memnunum...
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
İyi akşamlar vitara ve grand vitaradan sonra 2001 dizel freelander ile aranıza katıldım suzuki den tek şikayetim bagajlarının küçük oluşu idi.herkese ZONGULDAK tan saygılar..
Ynt: Vitara 93 model lpg li egzoz dan beyaz duman atıyor
merhaba arkadaşın başına benzer olay geldi lpg beyni bozulunca benzin ve gazı aynı anda yakıtığından fazla duman veriyor bir baktırın
Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)
Merhaba Sayın çöl kartalı enerjinize gerçekten bravo sitede bir kaç gezinizi izlerken inanın vaktin nasıl geçtiğini anlamadık.herhalde bundan sonra NASA ya başvurmak kaldı size :D herşey gönlünüzce olsun nice güzel seyahatlere...
Ynt: Zaman Herşeyi Değiştirebilir...
Esra hanım iyi akşamlar sen sus gözlerin konuşsun diye bir söylem vardır kareler anlayana aslında o kadar güzel hayat dersi veriyor ki keşke ileriyi görüpte kendimize bir çeki düzen versek her şey gönlünüzce olsun.
Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.
merhaba geçmiş olsun aynı olay benimde başımdan geçti zonguldak tan Adana ya rav 4 almaya gittim malesef sizinki gibi arabanın ne olduğu belli bile değildi. insanlar için menfaat ön plana çıkmış. meşhur adana kebabını yerinde yiyip geldik diye kendimizi...
Ynt: Vitara Tavsiye
İyi akşamlar araba satanlarla en sonunda aram açılacak gibi ocak ayında 1999 5 kapı full aksesuar çok temiz arabamı 14 500 e verdim hatır da vardı ama bahsettiğiniz araç gerçekten pahalı biraz daha piyasa araştırması yapın saygılar