ihdiyar kullanıcısının son içeriği

1. I

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM aslında haklsıın ama önce iş için antalya sonra askerlik için kayseri de harcadığım 4 sene hayalımden bişey eksiltmedi :D
  2. I

DODGE S100 4X4 YARDIM

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM sorular yanıtsız kalmış cevap veriniz şiddetle tavsiye edilir... bu arada dizel mi benzin mi tavsiye edersiniz...
  3. I

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Selam ümit ben s100 koliklerdenim sanırım bunu bi tedavisi yok... Okudukca resimleri inceledikce azımın suyu akıyo resmen... Yakında bende başlıycam toplamaya tek sorun yakıtın gözümü korkutması herşey bittikden sonra sadece haftasonları çalıştırabilmek...
  4. I

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Orm.Kamplı Gezisi (20-21 Mart 2010) Hiç dodge göremedim kalbim kırıldı açıkcası...
  5. I

1 Saatlik Nargile, 100 Adet Sigaraya Eşit!!!

Ynt: 1 Saatlik Nargile, 100 Adet Sigaraya Eşit!!! nargileciler arsanda yaygın bi deyim vardır... sigarayı ancak puro bıraktırır, puroyu pipo, pipoyu nargile bıraktırı... nargileyide ancak mezar taşı :) işin meşşakli kısmıyla uğraşmakdan sa sonuca doğrudan ulaşmanın en kolay yolu bizim...
  6. I

1 Saatlik Nargile, 100 Adet Sigaraya Eşit!!!

Ynt: 1 Saatlik Nargile, 100 Adet Sigaraya Eşit!!! yanlış bilgi olduğunu söyleyemem ama düzeltirmesi gereken noktalar var... sigara kullanmayan ama nargileyide her fırsatta içen biri olarak bu konuda biraz araştırma yapmıştım ve elde ettiğim sonuç bahsi geçen nargilelerin artık üretilmediği...
  7. I

Yasaklar

Ynt: Yasaklar acemi kullanıcıyım bakamıyorum senin profile bakarım yakında saol...
  8. I

Land Rover Defender, Dodge s 100

Ynt: Land Rover Defender, Dodge s 100 :D bu güzel bi haber sanırım bu arabayı hayatıma sokabilirim ;)
  9. I

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 http://www.sahibinden.com/dodge_4_4_boylesi_yok_hani_tek_derlerya_oyle_yani-90WQQaXQQ18568253WQQpXQQdisplayitem# dodge hayranları olarak bu aracı bi yorumlarmısınız bu para çok mu bu araç için bu hale getirmem için piysadana alabilceğim 5 binlik bir s 100 e ne kadar masraf yapmam...
  10. I

Land Rover Defender, Dodge s 100

bir iki sorum olcak aradaşlar Defender hakkında bu aracın ruhsatında ne yazığını söyleyebilirmisniz kamyon kamyonet tam olarak ne yazıyo söylersenin ona göre plan yapcam... birde Land Rover Defender ile dodge s100 kıyaslamasını yapabilinirse çok iyi olur saolun şimdiden...
  11. I

Yasaklar

Ynt: Yasaklar Teşekkürler araç sırf yeni ve pahalı diye öncenik tanınması bence çok ama çok saçma ama neler var buna gelene kadar ya neyse... Dodge hayalimi anlatmaya kaksal 1 2 saatimizi alır :D ona hiç girmiyorum ank yaşadığım sürece bu hayal olarak kalmaya deyecek ilerde tarihe atcam...
  12. I

Yasaklar

Ynt: Yasaklar bu arada S100 den 15 bine de var 43 binede... http://www.sahibinden.com/dodge_4_4_boylesi_yok_hani_tek_derlerya_oyle_yani-90WQQaXQQ18568253WQQpXQQdisplayitem# şuna bi bakarmısınız benim param yok bunu almaya ama verilirmi bu kadar para bu hale getirmem dahamı masraflı olur...
  13. I

Yasaklar

Ynt: Yasaklar 10 bin civarında araç için ayırmayı planlıyorum biraz da harcama yapabilceğimim göz önüne alarak bu rakamı veriyorum... bu araca forumda bol bol bakma imkanım oldu aşıı çok fargo ya benziyo görünüş olarak ama güç olara biraz daha ilerde sanırım bunu düşünebilirim sadece tırafikde...
  14. I

Yasaklar

Ynt: Yasaklar CEM bana mail adresini verebilirsen senin başını biraz daha şişirmek istiyorum :D mümkünse tabi...
  15. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ümit adım ankarada yaşıyorum dodge hakkında araştırma yaparken buldum burayı arkadaşlarıma sorduğumda yanimi gördün tepkileri aldım o yüzden kusura bakmayın biraz beklettim sizleri :D neyse memnun oldum çok başınızı şişircem ilerde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR