Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
Lastikleri biraz daha dışarı alıcam ama aksları değiştirmedikçe bu iptidai oluyor, o da çok hoşuma gitmiyor. Lastik konusunda da çok fazla seçeneğimiz malesef yok Türkiye'de. Bunlar benim için optimum olanlarıydı ve gayet memnunum.
Yok gayet uygundur.. Tekerleklerin dönmesiyle ilgililenen özellikleri -dolayısıyla elektronik üniteleri- yoktur. Aksları eskilerden değişiktir ama sizin dediğiniz anlamda bi farkı yok eskilerden. Cherokee, 25 yıl boyunca kabası...
Amortisör, yay, makas, küpe gibi yüksekliği belirleyen parçaları bu yüksekliğe uygun satın alıp, aksları tutan ön kolları uzunlarıyla değiştirirseniz bu yüksekliği elde edebilirsiniz. Tabi sonra bu yüksekliğin gerektirdiği bazı...
Koca ayak ben de düşünmüştüm.. Toraman'a baktım şimdi yapılı besili falan diyor.. Bunun kendi cüssesinde bi numara yokki.. kendisi cılız.. Ayakları büyük hakkaten :) Koca ayak iyi gibi şimdilik cepte dursun.. Hele bi karar verelim...
Elizabeth, Yalnız kurt, Kocaoğlan, Yaratık, Bıdır... Ben de ismi olsun istiyorum Jeep'imin. Türkçe bir isim bulucam :) Öneriniz var mı?
Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ
Sizin şu anki haline bakınca 33" takmak için ekstra bir iş gerekmiyor gibi gözüküyor (Belki yaylara takoz + makaslara küpe). 33" lastik XJ'yi yormaz. Lowrange kullanırken umrunda bile olmaz hatta. Akslarla ilgili bir...
Ufuk selam.
Araban güzel gözüküyor. Biraz daha büyük lastik takabilirsin. Nerdeyse bütün uğraş bunun için çünkü. Düşünmüyor musun sen?
Bundan biraz fazlasına da giriyor. Arabanın şu anki durumundan gayet memnunum. Uğraştığıma değiyor dediğin gibi.