Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ATV Motor Grubu
aynen abım renegede bufecının 800 kuyumcunun vs hemen hemen hepımız esnafız ok artık haber verırım benım msn de mutlubozoglu@hotmail.com
Ynt: Atv Tavsiyesi
ARKADAŞLAR Bİ DÜNYA YORUMLAR OLMUŞ FAKAT İŞİ GERÇEKTEN ARAZİDE ZORLAYARAK ÇAMURA BATARAK YADA Bİ YERDEN TIRMANARAK DENEYEN BİRİ OLARAK BEN ÖNCE JAPON SONRA POLARİS DERİM TGB DE GUZEL AMA BI YERDE KESİLİP KALIYOR İŞTE YANI NE KADAR EKMEK O KADAR KOFTE
arkadaşlar özür dileyerek başlıyorum çünkü uzun zamandır gurubu iş yogunluğu sebebi ile ihmal ettim Yeni baştan kendimi tanıtıyım silivri bölgesindeyız 10 kişilik atv grubuyuz her 15 gunde bır pazar gunlerı birlikte arazıye cıkıyoruz.silivri civarı kıyıköy tarafı...
abım bıraz gec oldu ama bendede polarıs 500 ho var ve 4 kısılık grubumuz var 3 tane 700 var dıger arkadaslarda sılıvrı bolgesındeyız gelmek ısteyenlere her pazar cıkıyoruz tabı davetlerıde degerlendırırız