ilterish_kaan kullanıcısının son içeriği

1. I

kendi hamagımızı yapalım

Ynt: Kendi Hamagımızı Yapalım Ferrinonun ürününü kullanıyormuşsunuz.. ben de almayı düşünüyorum.. Bear Grylls'in de bir ürünüvar .. İkisinin arasında kaldım, atlaskamp'ı aradım, sipariş üğzerine getirtiyoruz dediler.. Malzeme kalitesini falan soramadım.. Merak ettiklerimi sıralarsak; 1)malzeme...
  2. I

Bu da benim Samurai'm

Ynt: Bu da benim Samurai'm Çok güzel olmuş, tam benim hayal ettiğim aracın son şekli gibi:) güle güle kullanın
  3. I

Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva?

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Bu arada LPG olayına ben de karşıyım ama kazanç için çalışıyoruz bi yerde.. Partner 25 kuruş vitara benzinde 28-30 kuruş yakıyorsa lpg düşünülebilir.. Vitara lpgde ne kdr yakar kmde? Çalışırken maksimum kazanç harcarken maksimum eğlence...
  4. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Abdullah hocam ilginiz için teşekkürler,, km'sine göre çok iyi vitaralar.. O kadar yoldan sonra bu masraflar çok çok çok normal, hatta araba istemese de değiştirmek lazım bunları:) Şimdi afaki olarak konuşuyorum ama vitara bulup detaylı...
  5. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Mitsubishiler yada cift kabinler guzel cidden,, ihtiyactan fazlasini da verebilecek yetenekte araclar.. 1,5ton yuk yukleyebilmek gayet cazip,, veteriner hekimlikten daha agir isler icin de kullanilabilir..Izmir'de oldugum zamanlarda babamla...
  6. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Barbaros beğ sizde deffender var galiba, gonul isterdi deffender tarzi dev gibi bisi kullanmak:( TSK'de deffender kullaniyor ve cok canavar duruyo araclar:s
  7. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Kafa karisiyor:s az once veteriner hekim bir arkadasimiz mesaj gonderdi.. Vitara 5K 1.6jlx kullaniyormus.. Ve araca 5yildir lpg taktirmamis, demekki benzinde de cok yakmiyor diye dusundum, koyler arasinda kosustururken surekli sehrlerarasi...
  8. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Tesekkur ederim yorumunuz icin.. Vitara aklimdaki ilk secenek olarak duruyor.. Tuketim degerleri asagi yukari doblo tarzi araclara yakin olmasi durumunda tercihimi bu aractan yana kullanmak istiyorum.. Jimnyler cok kucuk, arka koltuklari...
  9. I

Ynt: Veteriner icin arazi araci Vitara? Jimny? Niva? Tesekkur ederim yorumunuz icin.. Vitara aklimdaki ilk secenek olarak duruyor.. Tuketim degerleri asagi yukari doblo tarzi araclara yakin olmasi durumunda tercihimi bu aractan yana kullanmak istiyorum.. Jimnyler cok kucuk, arka koltuklari...
  10. I

Merhabalar, bu yilin sonunda okulum bitiyor ve Izmir Tire civarinda veteriner hekimligi yapmayi dusunuyorum.. Veterinerler genel olarak doblo kangoo connect tarzi araclar kullaniyorlar ama bu araclarin kullanim alanlari ve kabiliyetleri benim isteklerimi karsilamiyor:) Ben hem isimi yapip hem de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri