Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kermit Geri Dönüyor!!! 34 YJ 4909
devam ediyoruz
cam, kapı çerçeveleri, kapı içleri ve kalan bağlantı yerleri teroson mum spreyi ile mumlandı
alt zift uygulaması bittikten sonra alev almaz sünger tabaka ile kaplanıyor. halen devam etmekte...
aracın elektrik tesisatı komple...
Ynt: Kermit Geri Dönüyor!!! 34 YJ 4909
teşekkür ederim 5 aydır dükkanımda topluyoruz. çok ciddi emek var araçda. ben oto elektrik-elektronik, ortağım da mekanikci olunca hem özenerek hem de bilerek topluyoruz. yürürün maşallahı var. biz almadan 3 ay önce bütün alt takımlar değişmişti...
selamlar
şubat ayında aldığım niva mı (adı kermit :D ) son 15 gün içinde yollara geri dönderiyorum... valla onu toplarken ömrümden ömür gitti. mükemmel bir arkadaş oluyor. onu bir ev gbi yapıyorum. kahve makinesinden, sürekli basınçlı hava kompresörüne kadar olacak...
resimleri ufak ufak...
selamlar
aracımı bir restorasyona soktum. çürükler de yok değil. ana şanzımanı tutan kulağın olduğu kısıma 4 mm kalınlığında plaka sac kaynatılmış tabana. şanzıman kulağı da bu saca bağlanmış.
çürük kısmı kesip aldık sacı çıkardıktan sonra
1 tabaka 1 mm sac almıştım. kaportasını...