Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0 LPG İle Ne Yakar?
Teşekkür ederim. inşallah doğru bir karar vermişimdir. Gerçi temiz araba bulmak problem olsada istediğim gibi temiz bir gc bulacağımı düşünüyorum. Birkaç otomobile baktım ama çok hor kullanılmışlar. içime hiç sinmedi.
Kesinlikle katılıyorum ancak her ne kadar arazi aracıda olsa bazı beklentiler şüphesizki oluyor. Arazi performansı konusunda zaten pek fazla şüphem yok. Benim gc istememin en önemli sebeplerinden birisi bazı güzel özellikler için başka...
Yok öyle çok yüksek performanslı otomobillerden bahsetmiyorum. Mesela şöyle diyeyim 1.6 astradan sonra e 200(kompressor değil) bindim hayal kırıklığına uğradım. Sonra da 2.0 vectra... Söylemek istediğim bu sınıftaki araçlara göre performansı...
Hoşbulduk. Açıkca söylemek gerekirse bu rakamları duymak beni mutlu ediyor. Bende üç dört ay içinde Ankara'ya geleceğim. En kötü ihtimallede bir yıldan uzun süre orada ikamet edeceğim. Ankara için söylediğiniz rakamlar gerçekten çok uygun. Böyle bir...
Ynt: GRAND CHEROKEE ZJ 4.0 LPG İLE NE YAKAR??
Karşılaştırma yok:) Demek istediğim iki katına kadar razıyım... Ama daha fazlası ve çevreden duyduğum ürkütücü rakamlar korkuttu beni. Sonuçta alacağımız araç broadway değilki satalım iki üç güne. Sanırım üç dört ay içinde alacağım ama içimde de...
Sanırım 94 ve öncesi modellerde 4.0 için 785 TL civarında senelik vergisi var. 5.2 için 1105 TL... Bu rakamlarda biraz oynama olabilir. Benim için 0.35 KRŞ kabul edilebilir bir rakam. Zaten şu anda kullandığım 1.6 opel ile uzun yolda 0.15 KRŞ Şehir...
Hoşbulduk... Bende başlıklardan takip ediyorum gerçekten çok yararlı bilgiler edindim. Sanırım daha da bilgi edineceğim. Konuda bilgisi olan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Otomobiller konusunda sütten ağzım yandığı için...
Yardımlar için teşekkür ederim. Bu otomobillerde beni en çok korkutan yakıt sarfiyatı. Vergisi vs o kadar sorun değil açıkcası. Özellikle 5.2 kullanan bir arkadaştan duyduğum rakamlar beni ürküttü. Lpg ile 0.50 kuruşlardan bahsediyor. Tabii böyle...
ÖNCELİKLER HERKESE MERHABA. ASLINDA ÇOK FAZLA ARAZİ ARACI İHTİYACI OLAN BİRİSİ DEĞİLİM. JEEP LERE OLAN HAYRANLIĞIM ÇOCUKLUĞUMA KADAR DAYANIR. KENDİME SUZUKİ VİTARA ALMAYI DÜŞÜNÜRKEN AKLIMA JEEP GELDİ. ZJ LERİN 4.0 OLANLARI LPG İLE ORTALAMA NE YAKAR? HER NE KADAR AYRI KLASMANLARDA ARAÇLAR OLSADA...