ismailb kullanıcısının son içeriği

1. I

Yurtdışına Karavan İle Çıkmak

Doğrudur...Yeni tip ehliyetler yurtdışında geçerli. Geçen sene Turingten ehliyet almıştım ancak Temmuz ayında çıkmadan önce yeni tip ehliyeti aldım. İpsaladan çıkarak Balkanları dolaştım ve hiç bir sorun yaşamadım.
  2. I

Motorunuz Nedir?

Bu işin acemisi olduğum her halinden belli olmuş...Doğrusu x max olacak..:) Motor budur..:)
  3. I

Motorunuz Nedir?

Selamlar, Uzun yıllardır hayalini kurduğum motorsiklet kullanmaya C-Max 250 ABS ile başladım. Tabii öncesinde biraz eğitim de aldım. Hala motorun üzerinde kendimi garip hissetmeme rağmen zevkle biniyorum. İyi forumlar,
  4. I

Bu araçı değerlendirir misiniz?

Ynt: Bu araçı değerlendirir misiniz? Niyazi bey, Haklısınız, niye 20000 lik bir araçı 17500 e versin? Bu yüzden fırsat bulursam yerinde görmek için gideceğim. Eğer gidebilirsem sizleri de haberdar ederim..
  5. I

Satılık - 2001 Model Land Rover - Freelander 2.0 TD4

Ynt: Satılık - 2001 Model Land Rover - Freelander 2.0 TD4 Hayırlı satışlar..Bende bakıyorum ama sizinki bana biraz pahalı geliyor..
  6. I

Ynt: Bu araçı değerlendirir misiniz? Fatih bey Yorum için teşekkür ederim. Bütçe düşük olunca ve gönülde disco varken gözüm bazen yorgunluğu gözardı edebiliyor. Malum siteye sürekli bakıyorum ve hatta sabır taşına bile dönüşüyorum artık.. :D
  7. I

Selamlar, Uzun zamandır discoları takip ediyorum. Benim amaçım off road yapmak değil ancak çayırda bayırda dolaşmak, belki ıssız bir koyda kamp yapmak, gerektiğinde bozuk dağ yollarına tırmanmak vs.. Bütçem TD5'e yetmediği için ( bütçe bu arada 20.000 - 24.000 TL arası) kedinin ciğere baktığı...
  8. I

Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli!

Ynt: Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli! Bülent Bey, Öncelikle geçmiş olsun diyeyim..Teklifiniz için teşekkür ederim..Gerçekten de malum siteden araç almak oldukça riskli olabiliyor. Bu yüzden öncelikle siteden bilinen bir araç almak bana daha mantıklı geliyor. Benim zamanım var...
  9. I

SATILIK Discovery TD5 - Istanbul

Ynt: SATILIK Discovery TD5 - Istanbul İlanınız hala güncel midir? Fiyat ne oldu?
  10. I

Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli!

Ynt: Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli! Bende tam bu araçlara bakıyordum..Göremediğime üzüldüm..((
  11. I

3.5 v6 kısa şase pajero

Ynt: 3.5 v6 kısa şase pajero İlanınızı kaldırdığınıza göre resim ve fıyat bilgisini öğrenebilir miyim?
  12. I

land rover td5 & nissan xtrail

Ynt: land rover td5 & nissan xtrail Uzun zamandır bende aynı kaygılarla araçları inceliyorum.Benimde sizin gibi sadece kamp ve hafif arazilerde geziler yapmak gibi amaçım var. Benim aklımdaki TD5 2000-2002 ama bu arada RAV4 ve Honda CR-V de bakıyorum. X-trail'e de baktm ama eğer japon olacaksa...
  13. I

İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu Gezi ve fotograflar gerçekten güzel olmuş.. :) En çok da yiyenbilirlerin seveceği sucuk resmi favorim.. :D
  14. I

TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ

Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ Anladığım kadarı ile bu durumda 47.000'e geliyor ki bu da yıkandıktan sonra temiz fiyat.. ;)
  15. I

Hafta sonu turu

Ynt: Hafta sonu turu Rica ederim..)) :D Katılabilecek herkesi bekleriz..Bu konuyu belki de ayrı bir başlık altında açmakta fayda olacak..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri