isobel kullanıcısının son içeriği

1. I

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum alamadık maalesef,para sağlık için harcandı,şimdi tekrar biriktiriyorum,en büyük hayalim vitara sahibi olmak çünkü:)
  2. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? hayırlı olsun güle güle kullanın:) bizim vitara biraz daha bekleyecek mecburi,sağlık için biraz para harcadık,yeni baştan biriktirmem lazım,ama azimle istiyorum vitaramı:)
  3. I

Vitara arıyorum

Ynt: Vitara arıyorum çok güzel araç gerçekten,ama önce eşimin sağlık durumu bu hafta İstanbul'a gidiyoruz sonuca göre konuşuruz
  4. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum biliyorum ben de 2 kez oldum,by-pass ta oldum hatta. iyi olacak biliyorum teşekkürler
  5. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum bir ana damar tıkalı dendi anjiyoda çıkacak ortaya umarım iyidir o benim her şeyim
  6. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum teşekkürler
  7. I

TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA

Ynt: TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA amin inş
  8. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum teşekkürler, maalesef bugün eşimde kalple ilgili sorun bulundu,anjiyo olması gerekiyor. Bu durumda önce sağlık diyorum elbette Arabayı bulamamamın varmış bir sebebi:(
  9. I

Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz

Ynt: Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz bende merak ettim ;D
  10. I

TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA

Ynt: TERTEMİZ 2007 3K GRAND VİTARA içim gitti valla:) hayırlı satışlar
  11. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum bencede :( ama para ona yetecek galiba
  12. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum moralim iyice bozuldu vitara çıkmıyor,acaba Niva mı alsam? ama direksiyonları çok sert deniyor,hidrolik değilmiş. Benim kollar cılız,zorlanır mıyım acaba? demiyor valla:)
  13. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum geeel vitaram geeel:)
  14. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum ilk başta tepkim tüh oluyor ama sonra hayrıma değilmiş diyorum zaten teşekkürler
  15. I

Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara

Ynt: Sahibinden bakımlı ve orjinal 2.0 HDİ jlx vitara hayırlı olsun darısı başıma ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
karavanyapıyorum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR