japon kullanıcısının son içeriği

1. J

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Teşekkür ederim aldım bende araç :)
  2. J

FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ... Ali abi sen araç aldınmı :D ben görmedim bir link atarmısın :D
  3. J

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım... Aracınız hayırlı olsun bu arac rizedeydi ve bende almayı düşünüyordum ama rize uzak olduğu için gidememiştim. Bence aracı sökmeyiniz 20 sene bişey olmamış o şaseye bundan sonrada olmaz. Zaten o araçta hidrolik direksiyon gibi ufak tefek...
  4. J

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Nihat bey demiştim en az 40-50 :D bd30 motor + işçilik olarak ne tutuyor fiyat ?
  5. J

Bu araç alınırmı?

Ynt: Bu araç alınırmı? resim açılmıyor bende
  6. J

defender ı nasıl yapalım

Ynt: defender ı nasıl yapalım Aracınız hayırlı olsun :)
  7. J

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Nihat bey hayırlı olsun aracınız. :) Bu resimlerdeki seviyeye gelmesi için 40 bin tl harcanır hatta geçer diye düşünüyorum. toplama aşamalarını bizimlede paylaşırsanız sevinirim.
  8. J

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Hidrolik direksiyon konusunda dikkat edin işi bilmeyen biri hatalı yaparsa yolda giderken cıkartması kötü şeyler doğurabilir. Bilen birine gitmeniz tavsiyesindeyim arka koltukları biraz geri çektirin arkada oturan için daha...
  9. J

Bu araç alınırmı?

Ynt: Bu araç alınırmı? araç 91 modeldir yazan arkadaş siteye ilanı hatalı yazmış. fakat araba satılmış ben aradım görüştüm. :)
  10. J

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. İlk olarak aracınız hayırlı olsun. Yaklaşık bir senedir araştırıyorum ve hala araç almadım. Benimde biraz tavsiyelerim olucak. 1.İlk olarak Tüpü nereye nasıl koyduğunuzu bilmiyorum bagaja koytuysanız etrafını dolap gibi yaptırın...
  11. J

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Araçları görmeye gidenler resimleri ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
  12. J

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D resimlerin devamını bekliyoruz...
  13. J

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D hayırlı olsun...
  14. J

BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım)

Ynt: BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım) :) defenderı seviyorurm...
  15. J

BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım)

Ynt: BRAKE ışığı yanıyor neden (Yardım) Defenderınız size şaka yapıyordur. İlgisiz bıraktıysanız olabilir. şaka bir yana sorunu çözünce neden yaptığını paylaşırsanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri