Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yarış Aracı Arıyorum..
Pajero gayet güzel.ancak ladayla yarısılcagını hiç sanmıyorum.monokok gövdeli hiç bir araç bence offroad yapmamalı.birde çok çabuk kırılan bir araç sitede bi abimiz ladayla yaısıyordu ve yarısı bıtırebildigine şükrediyordu.
Ynt: Yarış Aracı Arıyorum..
Merhaba.cj benim için herşey demektir.bence agır offroada en uygun araç cj dir.ancak Türkiyede ulusal yarıslar ralli kıvamında oldugu için suzukıler bana daha avantajlı gibi geliyor.
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
sonuçları görünce oyunu bitirebildigime daha cok sevindim.düzce offroad derneginden bi arkadas bana cj nin hakkını veremiyorsun falan diyordu kırmızı bi cj7.kapı numarası kaçtı acaba? ön aks kesmiş ve 5...
Ynt: 2. DOSOD; Düzce - Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları (17 - 19 Eylül 2010)
Merhaba guljan.kamp ateşindeki muhabbetimiz cok guzeldi.ben cj5 im ile katılmıştım.seneye gorusmek üzere
Çok güzel bir organizasyondu emegi gecen herkese cok ama cok tesekkürler.aracımda olusan bazı sıkıntılar yuzunden erken ayrılmak zorunda kaldım.düzcenin ev sahipliği cok guzeldi dosod dan nerdeyse...
Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor
Merhaba abi.şarj dinamosu için çok ama çok tesekkür ederim.işimi gördü.o gun kaç saat aradım şarj dinamosu en son sapancadan bulduk dedi.valla cok tesekkür ederim.aracınızıda biliyorum bizim ekipten yaşar abinindi hayran oldugum bi araç.kolay gelsin.
Ynt: 2. DOSOD Düzce Kamp ve Off-Road Oyunları (17-18-19 Eylül 2010)
merhaba ben sakaryadan cumartesi günü yola cıkacagım jeepimle kendime konvoy arkadası arıyorum.cumartesi gelebileceklerle beraber yola cıkabiliriz.numaram 0531-928-86-36.haber vermeniz yeterlidir.
Daha önceden gezilere geldiyseniz tanısmıslıgımız olabilir belki.hüseyin abi jeep konusunda konusmayı cok sever.onun mavi cj5 i vardı onu biz aldık işte.belki bilirsiniz.
Merhaba sakaryalımısınız.bende jeepimi hüseyin abiden almıştım.öncelerinde birçok yarısada beraber katılmışlıgımız var.kendisi jeepten çok iyi anlar.hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın.