Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ??
100km de 9 litre olacak arkadaşlar. Bu 9 litre de benim keşfim değil. Ne kadar yaktığını kendim hesaplamadım, yani arcın teknik özelliklerinde yazanı söylüorum size =) Birde sehir içi/sehir dışı da deil ortalama yakıt tüketimi 9 litre diye geçiyor. Her gün...
Ynt: JeeP Patriot 2.4 CVT Lpg ??
Bende sizin gibi düşünüyordum Patriottan önce.. Biz ailecek AVM delisiyiz :) yüzden kapalı otopark sorun benim için.. LPG yi saklasak bir türlü, bagajı açp bakan görevliler zaten jip olduğu için lpg den şüphe etmezler.. Sahte bi pandizot yerlestirsem lpg...
[font=Arial]2 ay önce 2.el olarak satın aldığım 2008 model 2.4 cvt patriot 'um var. 100km de ortalama 99 litr yakıyor ve bu bana fazla geliyor. Durumum malum =) LPG taktırmayı düşünüyorum.. Dezavantajı kapalı otoparklara lpg li araçların girememesi.. Bu konudaki görüşlerinizi almak istiyorum...
Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?
Bi arkadasm somus cevap da almıs ama cevap veren arkadasımın hesapladığı maliyet beni korkuttu =) O yüzden bir daha sormak istiyorum..
Aracımı bu hale getirme maliyeti bana kaca patlar ?
Aşagıdaki linkte lift kit + compass 371 $ diyor...