joker_ kullanıcısının son içeriği

1. J

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) elinize sağlık , gerçekten de emek veriliyor, yeni fotoğrafları bekliyorum ,
  2. J

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoşgördük kardeşim , memnun oldum tanıştığımıza , şu an şehir dışındayım , mersine döndüğümde çevremizde kimler var tanışmak istiyorum , işallah seninde tain işin olur bekleriz mersine :)
  3. J

Zıpkınla Dalan Arkadaşlar, Beğendiginiz Videoları Buradan Takip Edelim.

Ynt: Zıpkınla Dalan Arkadaşlar, Beğendiginiz Videoları Buradan Takip Edelim. hocam görüntü kaliteleri mükemmel , yeni videolarınızı bekliyorum , biraz da avlandığınız meraları bize tanıtsanız iyi olur sanırım :)
  4. J

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz valla bende kıskandım =) kararsız kalmıştım 4*2 ile 4*4 arasında i hata yapmışım 4*2 ile
  5. J

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgördük :)
  6. J

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model elinize sağlık i gerçekten de tam bir canavar olmuş , allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
  7. J

Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz

Ynt: Ssangyong Kullanıcıları Ne Zaman Buluşuyoruz hesabımda problem var sanırsam giremedim , sorumu tekrarlamak isterim , gerçekten güzel görüntüler , benim de bir 4*2 action sport var ama , düşünüyorum araziyer çıkarsam yolda kalırmıyım? sizin araçlar 4x4 değil mi arkadaşlar ?
  8. J

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İsmim Meriç MUTLUAY , yaşım 29 Mersinde yaşıyorum , Arslanköylüyüm , kanımızda yörüklük olduğundan dağlara karşı bir zaafiyetimiz var ailecek , offroad tutkusu bende son 3 senedir var, , şu an kullandığım araba ssanyong action sport 4*2 , fakat...
  9. J

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) mail adresinden kaynaklanan bir sorun var sanırım hesabımda , kullanıcı adı bulunamadı iletisi geliyor , bende yeni üyelik açtım , sakinnn sorun yok :)) Merhabalar , İsmim Meriç MUTLUAY Mersinde yaşıyorum , Arslanköylüyüm , kanımızda yörüklük olduğundan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR