K5Ali kullanıcısının son içeriği

1. K5Ali

Satılık Çamur Lastikleri

Ynt: Satılık Çamur Lastikleri İyi akşamlar halen satılık lastikleriniz var mı? 35inch arıyorum
  2. K5Ali

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008) Geziye katılan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Benim de aracımla katıldığım ilk gerçek offroad gezisiydi bu 2 senedir bu aracı kullanıyorum ve ilk defa lastiğin bu kadar önemli olduğuna şahit oldum bizim araç ağır...
  3. K5Ali

Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) Yok tek araç geliyoruz
  4. K5Ali

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) Memnun olurum görüşmek dileği ile
  5. K5Ali

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) Aslında ben etkinliklerinizi hep takip ediyordum uzaktan fakat siteye yeni yazmaya başladım.
  6. K5Ali

Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008) Merhaba arkadaşlar kardeşim aliberkay gelmek istediğimizi belirtti K5 ile katılıyoruz nasipse, belirtmek istedim vinç var fakat lastikler AT
  7. K5Ali

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler
  8. K5Ali

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Ben Ali, 30 yaşındayım Elektronik Mühendisiyim Aracım 91 model Blazer K5 350 V8 motor otomatik şanzuman çok temiz ve orjinal bir aracım var bu nedenle fazla sert offroad gezilerini tercih etmiyorum. Genellikle güzel manzaralı yerlere gidip RC helikopter...
  9. K5Ali

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Adım Ali, 30 yaşındayım Elektronik Mühendisiyim 91 model blazer K5 sahibiyim günlük offroad gezileri ile, motosiklet gezileri ile ve rc helikopter modelciliği ile ilgileniyorum. Herkeze selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri