Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Geziye katılan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Benim de aracımla katıldığım ilk gerçek offroad gezisiydi bu 2 senedir bu aracı kullanıyorum ve ilk defa lastiğin bu kadar önemli olduğuna şahit oldum bizim araç ağır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
Aslında ben etkinliklerinizi hep takip ediyordum uzaktan fakat siteye yeni yazmaya başladım.
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)
Merhaba arkadaşlar kardeşim aliberkay gelmek istediğimizi belirtti K5 ile katılıyoruz nasipse, belirtmek istedim vinç var fakat lastikler AT
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba Ben Ali, 30 yaşındayım Elektronik Mühendisiyim
Aracım 91 model Blazer K5 350 V8 motor otomatik şanzuman çok temiz ve orjinal bir aracım var bu nedenle fazla sert offroad gezilerini tercih etmiyorum. Genellikle güzel manzaralı yerlere gidip RC helikopter...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar Adım Ali, 30 yaşındayım Elektronik Mühendisiyim 91 model blazer K5 sahibiyim günlük offroad gezileri ile, motosiklet gezileri ile ve rc helikopter modelciliği ile ilgileniyorum. Herkeze selamlar