Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,222
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

teşekkür ederim, ne yalan söyliyeyim aynı buronco çelişkisinde bende takıldım acaba niki mi yoksa arabasımı diye.
aslında bir tane daha bronco var onada teklif edicem eger gelirse onuda listeye ekleriz tabi bi sakıncası yoksa:smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Memnun oluruz rais kesinlikle hiçbir sakıncası yok , hem böylece ekip daha büyümüş olur :smiley:

Merhaba arkadaşlar kardeşim aliberkay gelmek istediğimizi belirtti K5 ile katılıyoruz nasipse, belirtmek istedim vinç var fakat lastikler AT

K5Ali yanılmıyorsam dün akşam aşağı yukarı bu saatlerde sana tanışma platformundan etkinlik bölümünü tarif etmiştim;nereden nereye ...
Buyur gel kardeşim vincinin olması büyük bir avantaj görüşmek ümidiyle :smiley:

Aslında ben etkinliklerinizi hep takip ediyordum uzaktan fakat siteye yeni yazmaya başladım.

Ali kardeşim ben aslında ayazağaoffroad grubundanım resmimin altındaki adresten yani düzenleyen de benim oğlumdur gelince tanışırız inşallah aynı zamanda da adaşın olur senin :smiley: zevkli bir gezi olacağına inanıyorum :smiley: :smiley:

ateş kardeşim stebi otosanayilerdeki rakorcu hortumculardan veya parçacılardan da temin edebilirsin.Geçen gün görmüştüm .Aslında pek ihtiyaç duyacağımızı sanmıyorum zira yağmur yok çamur fazla olmaz yani keyifli bir keşif gezisi gibi bir şey olacaktır.Şayet illaki strebi almak istersem ve de bulamazsan telefonlaşalım yardımcı olabilirim :smiley:
05333370990 dan bana ulaşabilirsin :smiley: :smiley:

tamam Ali kardeşim Allah izin verirse görüşürüz kal sağlıcakla :smiley: :smiley:

Ali kardeşim bir soru daha Ali Berkay ile tek bir araçta mı olcaksınız yoksa iki tane K5 mi olacak?

01- cagri_ali ............... cj3
02- abbas ................... cj6
03- hunter_34 ............ frontera
04- doom .................. vitara
05- BRONCO ............... cj 5
06- Mantez ................. L200 + Levent
07- AyhanKurnaz ......... niva
08- bull ...................... L200 + junior off roadçu (VİNÇLİ)
09- kanyon-jimny ......... jimny
10- actyon sports 4x4 .. Ssangyong
11- Offroader .............. Vitara
12- Beatrix .................. Zj veya CJ5
13- Ateş Erol .............. ZJ 5.2
14- Fatih ÖZTÜRK ........ ford bronco (VİNÇLİ)
15- mamil .................. Suzuki
16- aliberkay ............... K5 Blazer+K5Ali (VİNÇLİ)

Evet arkadaşlar bu şekilde listeyi düzenlemiş olduk vinçli araçlar da belli oldu :smiley: :smiley:

Emre listeyi gördün herhalde üç adet vinçli aracımız var ...... :smiley: :smiley:

vinç lazım olacak çünkü araç sayısıda çok...aralara almak lazım vinçlileri...

araçların kullandığı lastik durumlarına göre bir aayarlama yapılır artık,onu göreceğiz hele bir toparlanalım da

hamsimi yoksa kanat sucukmu yapıcaz polonezle irtibata geçtinmi kuzen yarın hazırlık yapalım.

Tolga senin kuzen henüz off durumda en son tarabyada Yunus'la beraberlerdi :smiley:
Gerçekten de bir durum değerlendirmesi yapılsa iyi olur nüfus epey kalabalık zira :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri