Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,241
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

eğindelerdi en son yağları tamamlıyorlardı.Apo dayı ızgaranın basına geçer ne versek pişirir bool biber mantar tavuk sucuk peynir menüsü için adam başı 10 ytl düşer makximum alkolsüz menü

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi Hazırlık (14 Aralık 2008)

Tek bir ızgara yetmez kalabalık olacak gibi,yarın etraflıca konuşuruz konuyu; ben sabah bir Göktürk-havaalanı yapacağım bir de 3,5'a kalorifer bağlama işim var o arada bakarız duruma......... gerçi yağmur da başladı ama hayırlısı....... :smiley:

Sabah içimizdeki en genç arkadas 10 ar ytl toplar gidip alışverişi yaparlar kim den abbasa yukleriz nevaleyi yola öyle çıkarız yoksa ormanda bişey bulamayız ayrıca güzel mangalı teli olan arkadaslar arabalarına yuklesinler akşamdan yanlarında tuz bıçak gibi hatta varsa balta da olabilir yanlarında bulunsun buyuk bir ates yakarız lazım olur.

slm arkadaşlar fronti nihayet çıktı ama biraz sorunlu oldu ama sonuçta çıktı liste bayağa kabarmış iyiyiyi desenize cümbüş var babaannede :smiley::smiley::smiley: yarın hub ları halledicez dayıyla inşallah halledemezsemde yinede katılıcam ay sonunu buluyor hubların gelmesi bakalım kısmet dayıya güveniyorum eğr olmazsada kenardan kenardan takılırım sizlere çağrı nasıl olsa balatayı değiştirdi birazda balatayı yemesi gerekiyor fronti yedirir ona deilmi çağrı kardeşim hehehehe:smiley::smiley:):

Yunus hani bir arkadaştan bahsetmiştin hubsları olan ,o konu ne oldu ki?

abi arkadaşa ulaşamadım bişeyde sölemedi öle kaldı kaldı abi çamura battı yani:9:smiley:):

sağlık olsun da almış olsaydın daha iyiydi yani... :smiley:

kısmet deilmiş abi ama dayı halledicek 2 tane eletrot ile işi bitiricek :smiley::smiley:): cızzzz yani

Bari yapmışken Çağrı da arkayı sabitlese cızzz yani iki elektrod da ona gider... :smiley: :smiley: :smiley: :eek:

aynen abi yarın eletrotla çözücez işi elhamdülilllah :smiley::smiley:):

bu arada katılım listesini inceledin mi?vinçli araçlarımız da mevcut ; gerçi bütün araçlarda çamur lastiği yok amma Allah'a şükür vinçlerimiz varrr :eek:

ewet abi baktım çok iyi valla bizim balatalar bitmicek gibi çağrıyla tekrar şow yapmak için sabırsızlanıyorum ):smiley:::smiley::smiley: bakalım 2 , rüvanş ne olacak :smiley::smiley: pazar günü zevkli ve eğlenceli geçiceğe benziyor

Bu arada forum bekçiliği işini de bana iyiyıktınız valla ; iki gündür boyuna yazıp duruyorum ,yengen gelip gidip soruyor kim o kime yazıyorsun diye.

yeni yeni değerli arkadaşlar da katılacak bu geziye muhakkak zevkli ve eğlenceli geçecektir ; tabii ustayı da unutmamak gerek o da junıoru ile

katılıyor... :smiley: :smiley:

Kamil abiyi unutmuşsunuz şimdi aradım bir aksilik olmazsa oda katılacak aramıza

Tombik adamın nicki neydi suzukisiyle onu da listeye yazalım... :eek:

selam diger bronco da geliyor onuda listeye ekledim ama üye degil su andada yapamıyorum mail de bi sorun var. sıkıntı olmaz heralde :smiley:
--------------------------------------------------------------------------------
01- cagri_ali ............... cj3
02- abbas ................... cj6
03- hunter_34 ............ frontera
04- doom .................. vitara
05- BRONCO ............... cj 5
06- Mantez ................. L200 + Levent
07- AyhanKurnaz ......... niva
08- bull ...................... L200 + junior off roadçu (VİNÇLİ)
09- kanyon-jimny ......... jimny
10- actyon sports 4x4 .. Ssangyong
11- Offroader .............. Vitara
12- Beatrix .................. Zj veya CJ5
13- Ateş Erol .............. ZJ 5.2
14- Fatih ÖZTÜRK ........ ford bronco (VİNÇLİ)
15- mamil .................. Suzuki
16- aliberkay ............... K5 Blazer+K5Ali (VİNÇLİ)
17- Kazım ORMANCI.........Bronco (VİNÇLİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri