Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2001 Model Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Nasıl Bulurum
Ankara'da Suziki İmaj var orada Tuncay ustaya giderseniz o size bulur ve güzelce arabanıza takar. İki hafta önce kalorifer peteğini değiştirdim. İyi geceler.
Şaşmaz sanayi sitesi Suziki İmaj Oto
Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var
Öncelikle vakit ayırıp deneyimlerini paylaşan her kese çok teşekkür ederim. Motor silindir kapağının çatlak olmasından dolayı değiştirildi.
Suziki Aksiyon Servisten Murat ustayı bu vesile ile anmakta yarar var. Öyle bir kapak hazırlayıp gönderdi ki Ankara'da...
Aksiyon otodan Murat ustaya teslim ettik kendimizi. Yarın ben yine bu söylediklerinizi kendisine aktarırım. Açmışken sıfır sibop lastiği takıp yapmak daha mantıklı. Söylediğiniz gibi dolu kapak hazır halde gelecek ve contayla tak diye oturtulacak...
Oğuz bey ilginize tekrar teşekkür ederim. Çok incesiniz.
Murat ustayla konuştum tekrar. O bulup bana gönderecek. Ben de gönül rahatlığı ile taktıracağım. Burada Ankara'da yetkili servis orijinal conta kullanarak takacak. Murat usta da kendisi bakıp...
Ben aracın üçüncü sahibiyim. İkinci sahibini tanıyorum. Kendisine sordum ve kapak açtırmadığını söyledi. İlk sahibi açtırmış olmalı. Kapak contası yan sanayi çıktı. Şans işte o kadar da araştırdım, baktırdım. Olacağı varmış. Şimdi akıllı davranıp düzgün bir...
Oğuz bey Suziki aksiyon otodan Murat usta dolu kapağı 1500 tl ye verebileceğini söyledi. Ne dersiniz bu uygun mudur?
Oğuz bey teşekkür ederim. Yetkili serviste yaptırıyorum. Yetkili servis de kendi rektefiyecisine güveniyor. Orijinalini nereden alırım onu anlamadım. Japon yedek parça satan yerlerde vardır her halde. Ben dijital gösterge taktırdım ama bilemiyorum. Aracı...
"Her şey den önce neden çatlamış olduğunu anlamak daha önemli bence."
Evet önemi ancak ben bunu çözecek birikime sahip değilim. Aracı aldığım gün her şeyi antifrizini, bütün yağlarını, bütün kayışlarını değiştirdim. Yetkili servise - kanguru otomotiv-...
Araç su eksiltiyordu, yağa baktığımızda yağa su karıştığını saptadık. Sonra silindir kapak contasının yanmış olacağını var sayarak motorun açılmasına karar verildi. Açıldı ve görüldü ki silindir kapak contası sağlam. Motor silindir kapağı basınçlı teste tabi...
Kilis de motor silindir kapağı satılıyor mu? Varsa adresini verebilir misiniz? Bir soru daha çıkma alıp taktığımızda yeniden kapak çatlatır mı? Yani bu benim başıma gelen bir daha gelmesin istiyorum. Yoksa çok sevmeme rağmen başıma tatlı bela olarak...
Lütfen yardım
motor silindir kapağı çatlak çıktı. Şimdi kapak almak lazım. Çıkma mı alayım yoksa yan sanayi mi?
Çıkmaya en son 750 tl ye bir tane buldum uygun mu? 1500 isteyen de var 1250 isteyen de...
Yardım yardım lütfen..
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu
Ayrancı'da oturuyorum. Araç su ekşitmeye başladı, canım sıkkın, silindir kapak contasından diyorlar ama rivayetler muhtelif...
Hayırlısı olsun...