Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm ibrahim bey defendere r 380 sanziman takma yorumunuzu okudum bu sanzimanin arazi sanzimanina baglanma sekli nasil yaptiniz ayri bir aparatimi var tesekkurler
Ynt: Basit, Ucuz ve Kullanışlı
elinize saglık bende benzin hortumlarını degiştirmeyi düşünüyorum şu kamyonlarda kullanılan rekli hava hortumları uygunmudur birde soguk hava lpg li aracada uygulanırmı teşekkürler
Ynt: Trafiğe Tescil İçin ...
Göktu bey arkadaşın buradan iletişim bilgilerini yazmam uygun olmaz diye size kendi telofonumu yazayım arayın sizi arkadaşa yönlendireyim 05322245379 erol
Ynt: Trafiğe Tescil İçin ...
Göktu bey bende anbulans kasa benzinli aracımı 5 kapı haline çevirip tse ve tescil işlerini ekim ayında yaptırdım kolay işler degil ama düzgün dürüst birine düşerseniz kısa sürede halledersiniz dilerseniz benim işlerimi yapan arkadaşa yönlendire bilirim.
Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim
merhabalar yukarda bahsi geçen kitti bende taktırdım aracımıda 9 günlük bayram tatilinde uzun yolda test ettim 440 km de 140 tl gaz yaktım buda km de 320 kuruşa falan denk geliyor yakıta bu kitin etkisi nedir bilmem ama ben pilatinli sistemden sikayetçi...
Ynt: Defender 110 Ruhsatları Sorusu
selamlar bende aracıma yeni ruhsat çıkartım 5 kişilik ambulans yazıyordu plan proje çizdirdik tse den arazi taşıtı jeep geçti tüv den 2 yıllık muanesi yapıldı ama trafikte 5 kişilik otomobil (çok amaçlı) sınıfıda M1G yazdılar.
Ynt: Benzinli Motora Turbo
benim aracımı Alper beyin yardımıyla elektronik ateşlemeye çevirmiştik çok güzel oldu halen sorunsuz çalışıyor şimdi lpg li olarak gayet güzel kullanıyorum Alper beyden yeni projesini de sabırsızlıkla bekliyoruz teşekkürler.
Ynt: Defender'a Elektronik Ateşleme Uygulaması
selam banada forumdan kayserili Alper bey yardımcı oldu getirtti parçayı bir arkadaşıda montajını yaptı isterseniz telefon numarasını vereyim görüşün yardımcı olacaktır (Alper 5005) isinle kendisi elektronik ateşlemeye dönüşüm diye başlık açmıştı...
Ynt: LR Defender ambulans'a dair tüm bilinenler
erhan bey benimde ambulans kasa lr var benim sorunumda bu aracın avans ayarını tutturamadım otomatık ateşlemeye çevirdim ama ayarını düzgün yapacak bir usta tavsiye edebilirmisiniz istanbul da bildiginiz bir yer varmı teşekkür ederim.