Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Öncelikle İşe başlama cesaretiniz, kararlı şekilde devam etmeniz, sizin başarınızı hazmedemeyen birileri tarafından elinizden alınan malzemelerinizin eksikliğine rağmen ısrarla devam etmeniz ve sonuca ulaşmadaki gayretiniz için sizi kutluyorum. Bu arada Ramazanın hayırlı ve mübarek...
Ynt: Türkiye Yaban Hayatı Fotoğraf Yarışması
Merhabalar.
Fotoğrafa 30 seneden beri ilgi duyarak amatörce çekimler yapıyorum, ancak makinam profesyonel değil, 4 megapiksellik dijital makina. bunun çektiği fotoğraflar ile katılmamda bir sakınca yoktur değil mi? 300 piksel şartı ve evcil olmayan...
Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi
Merhaba
Kayseride özellikle Hacılarda yaşayan biri olarakl bu etkinlikten yeni haberim oluşu beni üzdü. Keşke daha evvel öğrenebilse idim ama bu aralar eklem sıkıntılarım yüzünden rahatsızlık çekiyor ve tedavi oluyordum, sanırım...
Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)
Teşekkür ederim ilginiz için. Sağolun.
Eğer Allahtan bir mani gelmez ise çadırım ve eşim, iki küçük oğlumla katılacağım.
Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu Ahırkapı ve Edirne Kakava Şenliği Fotoğraf Gezisi (5 Mayıs 2007)
Merhaba.
Keşke bende bedenen sizinle olabilse idim, ama Kayseri deyim ve yüreğimi size katıyorum. Bol fotoğraflı ve kazasız bir program dilerim. Sağlıcakla kalınız.