karafatma kullanıcısının son içeriği

1. karafatma

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Araç tanımındaki hatalı değerlendirme, sigortalının aleyhine olmayacak. Bugünkü gazetedeki bir haberi paylaşmak istedim Trafik sigortasında araç tanımındaki hatalı değerlendirme nedeniyle yanlış teminata göre poliçe tanzim edilmesi, hak sahibinin...
  2. karafatma

Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Teşekkür ederim
  3. karafatma

Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) hayırlı olsun bir şey sorucam üzerindeki logolar trafikte sorun çıkartıyormu
  4. karafatma

Mercedes Sprinter 212 D

Ynt: Mercedes Sprinter 212 D Alparslan bey merhaba bizde de 312d var biryerler de karşılaşırız .aracın üstü nerede yükseltildi acaba birde makaslara takılan süspansiyonların fiyatı nedir
  5. karafatma

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...iveco 35-10 Turbo Daily hayırlı olsun biyerlerde karşılaşmak ümidiyle lavabo takımını nereden temin ettin banada böyle bir şey lazım
  6. karafatma

Mercedes Sprinter 212 D

hüseyin bey merhaba bizde naçizane motokaravan dünyasına 98 model 312d ile geçen sene katıldık. Eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz. tecrübelerinizi takip etmeye başladık.
  7. karafatma

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Camper karavan ve çok eksiğimiz var maalesef ısıtmamız da yok... Ben zaten gece değilde gündüz çocuğu üşütmekten korkuyorum, değerlendireceğiz bakalım yorumlar için teşekkürler.
  8. karafatma

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) yazın kampa gitmiştik ama kış kampı tecrübem maalesef yok ama eşimin var sorun olmayacağını söylüyor . Sizin söylemlerinizden bende kararsız kaldım çocuk için uygun değilmidir yani? Bu arada biz karavanla geleceğiz ...
  9. karafatma

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) küçük hanımın ilk kış kampı alışveriş şart oldu :)
  10. karafatma

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Evet uyku tulumu var gündüzde hareket halinde olursa dışarda üşümez sanırım. ilginize teşekkürler
  11. karafatma

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Merhaba ismim Funda bizde kampa gelmek istiyoruz yalnız benim 22 aylık kızım var biraz ondan çekiniyorum hava şartları onu etkilermi diye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,114
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.