Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Zj Elektronik Aksam Sorunu
Bütün kapıları açma olayı çalışmazsa araba çalıştıktan 3-4 sn sonra stop ediyor zaten immobilizer olayı işte . Belli bir süre çalıştıktan sonra elektronik aksamın çalışması büyük ihtimalle röleden kaynaklıdır. Belkide sorun basittir elektrikçiye gitmenizde fayda var.
Ynt: Vitesin Üzerinde Bulunan Over Drive Dügmesi Ne İşe Yarıyor?
Araç çalıştığında Overdrive devrededir. Düğmeye bastığınızda bu özellik kapanır zaten düğmenin üstünde O/D Off yazar.
Ynt: LPG den Benzine Geçiş
Bende şöyle de bi sıkıntı vardı benzine geçtikten sonra gaza geçirmek için aracı durdurup tekrar çalıştırmak gerekiyordu sizde de böyle mi oluyor ?
Ynt: LPG den Benzine Geçiş
Bende de ani gaz vermelerde yapıyordu sonraları normal şekilde giderken de yapmaya başladı. Enjektörler'den ikisi tıkalıymış değişti ve beyinde bayağı bi ayar yaptılar şimdi hiçbir sorun kalmadı. Benim sistem Landi Renzo idi. LPG ayarlarına baktırmanızda fayda var bence.
Ynt: ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu
Evet ODB2 portları genellikle direksiyon altına yerleştirilmiş. Bununla ilgili görsel bi kaynak olmaması enteresan...
Ynt: ZJ'de Seyir Halinde D den 2 ye Almak ???
Işıkta beklerken D konumunda araçta bi zorlanma hissediliyo, kasıntı bi durum oluyo N'ye alınca bi rahatlama oluyor araçta aynı şekilde bizde.
Hocam bi de D'den N'ye geçirirken düğmeye basmadan geçiyor bu normal bi durum mu ?
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
1 milyona kadar dayanan duymadım ama 2 milyon km dayanan mercedes duydum ;D Amerikan araçları Alman araçları kadar da olmasa da kaliteli bence çok da sorun çıkarmazlar yani. İnşallah bi amerikan sahibi olursunuz ;) Sağlıcakla..
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
Cherokee'den başka 1 milyon km'ye kadar dayanan araç duymadım ben. Arıza yaptığı halde bile yolda bırakmayan bi araç. Drive & Love diye boşa demiyorlar ;D
Ynt: ZJ orijinal kriko nasıl temin edilebilir?
Bende 94 zj var orjinal kriko biraz küçük geldi bana iş görüyor ama pek güven vermiyor açıkcası. Bende 10 tonluk bi kriko ile değiştirdim. Tam jeep'e göre iri ;) Orjinal krikoyu çıkmacılarda bulursunuz ama ne fiyat verirler bilinmez. Ankara'da...