Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür Ederim.
Yalıtım olarak Aracın dikmeler dahil her yerine ilk olarak 13mm yapışkanlı alüminyum folyolu elastomerik kauçuk uygulayacağım. Bunun üstüne tavan ve duvarlara dikmelerin haricinde bölme içlerine Eps karbon 2 cm uygulayacağım. Zemin için 3 cm xps strafor kullanacağım.
Genel...
Hocam Tesekkur ederim.
Yeni basladım. Üst koltuk üstü rafları sökme asamasındayız. Söylediğiniz şeyi bilmiyordum. Teşekkür ederim. Bundan sonra karton yapıştıralım inşallah. Söküm işlerinden anlayan için haliyle zor gelmeyecektir. Ama hangi firma minibüse çevirdi bilmiyorum. Ama o kadar sağlam...
Yeni bir Karavan Serüvenimiz devam ediyor. Bu aşamada sizlerle paylaşmak istediğim birkaç tecrübe ki bunlarn bir çoğu zaten Forumdaki tecrübeli arkadaşlarımızdan da dile getirildi. Aracı aldığım zamandan itibaren bir turbo sorunu ile uğraşıyorum. Bu yüzden pek karavan dönüşümüne zaman...
Evet hocam o kanalları biliyorum. 10x5cm ebadlarında falan oluyor. Birde Webasto gibi makinelere takılan sprial borular var onunla ön tarafa gelebilir ama görüntü açısından hoş bir durum olmayacağını düşünüyorum. Fakat duş kabininin ve üst dolapların olmayacağından (mutfak tezagahı üstü ve...
Hocam,
Teşekkür ederim. Eğer o bahsettiğiniz alanda bi 40 cm alan açılabilirse amacıma ulaşırım. Panelleri sabitleme meselesine gelince yan taraflarda kanallar ve kanalların içinde sanırım 50 cm aralıklarla somun yerleri var. Oraya bir ucu koltukların montesinde olduğu gibi kızak şeklinde olacak...
Aracım dün itibari ile Vizeden geçti. El freni sıkıntısı epey uğraştırdı ve hallettim. Şöyle bir sorunum var ve ben baş edemedim. Bu yüzden sizlerden istirham etsem
Aşağıdaki görselde de görüleceği üzere, Aracın üzerinde Yılkar klima var. Ve epey büyük. (175x125). Aracın ön tarafında...
:) Güzel düsünceleriniz olumlu motivasyon sağlıyor. Tesekkur Ediyorum. Vize meselesinde El frenine takılı kaldım. El frenin tutmaması ağır kusur sayılıyormuş. En kısa zamanda söküm işlerine başlıyacağım.
Teşekkür Ederim... Aleyküm Selam.. Evet Manavgat güzel yer. Özellikle Roma tarihi ile antik eserleri barındırması ile Apollon tapınağı bile başlı başına bir değer Manavgat için.. Yine bekleriz Efendim..
Merhabalar.
İlk önce yol haritamı yani plan ve projemi sizinle paylaşmak istiyorum. Aracım Hafta içi Muayene (TÜV) e girecek o yüzden her hangi bir söküm veya değişim yapamıyorum. Çünkü Ruhsatta 15+1 Minibüs olarak geçiyor. Muayene için bazı eksikliklerini giderdi. Muayeneden sonra söküm...
Mustafa Hocam teşekkür ederim. Zamanlı zamansız telefonlarıma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Her hangi bir ihtiyaç hasıl olursa arayacağım. Güzel dilekleriniz için eksik olmayın..
Merhabalar
Kamu kurumunda memur olarak çalışmakta ve Manavgat’ta ikamet etmekteyim. “GezenBilir” sayfası ile tanışmam üye olmam 2009 yılına rastlar. Yurt dışı seyahatlerimde bilgi almak için üye olduğumu hatırlıyorum. O zamandan beri zaman zaman forum sayfasının geziler bölümüne baktığım...