kayahan
Manavgat / Antalya
Hocam,iyi günler, klima üst ünitenin üzerindeki koruma parçasının ön tarafı genellikle altı boş oluyor. fanlar arka tarafta oluyor. bakarsınız ön kısımda dediğim gibi herhangi bir şey yoksa 30-40 cm ne kadar yere ihtiyacınız varsa kesip yer açabilirsiniz. koruma fiberden yapılmadır, spiral ile rahatlıkla kesiliyor. ön kısmını tavana doğru eğip kapanacak şekilde ayarlarsınız. önceki karavanımda ben öyle yapmıştım. panelleri tavana nasıl sabitleyeceğinizi de düşündünüz mü?
Teşekkür ederim. Eğer o bahsettiğiniz alanda bi 40 cm alan açılabilirse amacıma ulaşırım. Panelleri sabitleme meselesine gelince yan taraflarda kanallar ve kanalların içinde sanırım 50 cm aralıklarla somun yerleri var. Oraya bir ucu koltukların montesinde olduğu gibi kızak şeklinde olacak şekilde metal düşünüyorum. Daha olması solar plastik ayaklarla tavana sabitlemeyi düşünüyorum. Tek bir panel kullanmak istiyorum. Sizce mevcut klima yeterli oluyor muydu. veya faydalı oluyor muydu. Sonraki aracınızda söktünüz sanırım klimayı