kenanoruç kullanıcısının son içeriği

1. K

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Merhabalar, Fiskars ürünlerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiskars - X7 Parçalama Baltası Fiyatı - Taksit Seçenekleri
  2. K

magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu https://picasaweb.google.com/converse1979/MAGELLANTRITON1500GPSTURKCEKULLANMAKILAVUZU#
  3. K

Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası

Ynt: Magellan Triton Serileri için Türkiye Karayolları Haritası Herkese merhaba; Bende aynı sorunu yaşadım,GPS TÜRK firması bu konuda çok prensipli,ücret karşılığında bile olsa hizmet vermiyor.Ama çalışanları nasıl Türkiye haritası yüklernir ve Türkçe menü yüklenir öğretiyorlar. 250 tl...
  4. K

magellan triton 2000 kullanım kılavuzu

Ynt: magellan triton 2000 kullanım kılavuzu Merhabalar; Bende Triton 1500 kullanıyorum,kamera hariç neredyse bütün özellikleri aynı.İsterseniz mail ile gönderebilirim. kenan@kenanoruc.com
  5. K

Magellan GPS Türkçe Menü

Ynt: Magellan GPS Türkçe Menü Merhabalar; Bende aynı üründen aldım,Türkiye'deki distribütörü prensip olarak ücret karşılığıda olsa yapmıyor.Ama orada çalışan bir arkadaş İzmir'de bir kişinin telefonunu verdi 250 Tl karşılığı yaptırabildim. İsterseniz telefonunu verebilirim. iyi günler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR