kentofis kullanıcısının son içeriği

1. K

Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook Armağan iyi günlerde kullanman dileğiyle.. (Özgür)
  2. K

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 İnsel iyi günlerde kullan.En doğrusunu yaptın. (Özgür)
  3. K

Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı?

Ynt: Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı? Arkadaşlar merhaba; İstanbul da ikamet ediyorum.Çekme karavanımı aldığımda içinde stabilizatör de vardı.Çeki kafasında bağlantısı var fakat araca bağlantı yeri yok. Bu kısmı bulabilirmiyim yada yaptırma imkanımız olabilir mi? Bu konuda yardımlarınızı...
  4. K

Doblo 1,3 multijetle Çekme Karavan Çekebilirmiyim

Ynt: Doblo 1,3 multijetle Çekme Karavan Çekebilirmiyim Kangoo 1,5 dci 85 hp aracımla başoğlu 640kg+ 100 kg (yük)= 740 kg yükü rahatlıkla çekebiliyor.araç ağırlığı 1500 kg + (yük 250 kg)=1750 kg toplamda= 2490 kg rampalarda ( Koru dağı Gelibolu yönü) 4 le çıktığım bile oldu. Aracınızın cc nin...
  5. K

Çekme Karavan ve KGS

Ynt: Çekme Karavan ve KGS Arkadaşlar merhaba.. Köprü geçişlerinde çekme karavanda hangi tip kgs kullanmalıyız. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  6. K

GEZENBİLİR STİCKER I

Ynt: GEZENBİLİR STİCKER I Mrb.Sticker dan bende istiyorum. Adresi buradan mı veriyoruz bilmiyorum. İstiklal Mah.Talatpaşa Cad.No:113/b Ümraniye/İstanbul Şimdiden teşekkürler.
  7. K

Volkswagen t3 hararet

Ynt: Volkswagen t3 hararet Aracınız hayırlı olsun. Radyatör tıkalı - soğutma sisteminde kaçak ( hava yapması ) motor veya yakıt sistemindeki problemleri gözden geçirin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri