Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Makaslı Stabilizatör Kullanan Var mı?
Arkadaşlar merhaba;
İstanbul da ikamet ediyorum.Çekme karavanımı aldığımda içinde stabilizatör de vardı.Çeki kafasında bağlantısı var fakat araca bağlantı yeri yok. Bu kısmı bulabilirmiyim yada yaptırma imkanımız olabilir mi? Bu konuda yardımlarınızı...
Ynt: Doblo 1,3 multijetle Çekme Karavan Çekebilirmiyim
Kangoo 1,5 dci 85 hp aracımla başoğlu 640kg+ 100 kg (yük)= 740 kg yükü rahatlıkla çekebiliyor.araç ağırlığı 1500 kg + (yük 250 kg)=1750 kg toplamda= 2490 kg rampalarda ( Koru dağı Gelibolu yönü) 4 le çıktığım bile oldu. Aracınızın cc nin...
Ynt: Çekme Karavan ve KGS
Arkadaşlar merhaba..
Köprü geçişlerinde çekme karavanda hangi tip kgs kullanmalıyız. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Ynt: Volkswagen t3 hararet
Aracınız hayırlı olsun. Radyatör tıkalı - soğutma sisteminde kaçak ( hava yapması ) motor veya yakıt sistemindeki problemleri gözden geçirin.