Keşiş kullanıcısının son içeriği

1. Keşiş

Bursa'daki Rotalar

Ynt: Bursa'daki Rotalar Arkadaşlar harita açılmıyor silindi sanırım . En kısa zamanda yenileyip yayınlarım yine. Saygılar.
  2. Keşiş

Bursa Kamp Alanları

Ynt: Bursa Kamp Alanları Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir kamp faaliyetlerine katılmasamda bilgileri paylaşmakta fayda vardır sanırım. Kamp hayatım Uludağ ve çevresinde geçtiği için sadece uludağdaki kamp yerlerinden bahsetmek isterim. Öncelikle geleneksel kamp alanları dışında çadırınıza uygun...
  3. Keşiş

Dünyanın En Zorlu Parkuru

Ynt: Dünyanın En Zorlu Parkuru Hehehe eğer zengin olurda bi r 1200 gs adv alırsam düşünüyorum burdan japonyaya kadar gitmeyi. Arada uğrarız orayada :P
  4. Keşiş

Bmw R 1200 GS Advanture - Enduro

Ynt: Bmw R 1200 GS Advanture - Enduro F800 gs desek oda aynı özelliklere sahiptir eminim. Ama xt 600 de gayet güzel bir motor . Ha ben tecrübe edinemedim ama teorik olarak sınıflandırabilirim tabi. Mesela Ktm yada tenere bunlarda bence yeterli . Hondanın tek sorunu tasarım sorunu bence ...
  5. Keşiş

Ynt: Bmw R 1200 GS Advanture - Enduro Haklısınız tabiki işin gırgırı bir yana ama 1200 lük bir motorla offroad yapmak yersiz tabiki. Mesela f 800 gs yahutta hp2 bu işler için gayet iyi. Ama maliyeti düşünürseniz bende her zaman Honda derim . Lakin hondanın modeli bunların yanında sönük kalıyor...
  6. Keşiş

Ynt: Bmw R 1200 GS Advanture - Enduro Kusura bakmayın uzun süredir netten uzaktım yeni cevaplıyorum . Offroad düzroad ne olursa yaparım bununla :D Gerçi herkes diyor nasıl kıyarsında bunu dağa tepeye vurursun diyor ama adamlar onun için üretmiş abi. E 50 bin ytl yi çöpe atacak kadar zengin...
  7. Keşiş

Ynt: Bmw R 1200 GS Advanture - Enduro Görüşlerini almak isterdim ozaman bu motor hakkında. Gerçi daha çokkkk kazanmam lazım bunlardan bir tane alabilmek için. sanırım ben ufaktan 650 lik bir enduroyla başlayacağım :) Piyangoda vurmuyo ki kardeşim :P
  8. Keşiş

Aydınlatma için Tavsiyeleriniz Nelerdir? (El Feneri ve Kafa Lambası)

Bencede kafa feneri yeri doldurulamaz bir rahatlık. Lakin yazın börtü böcek suratınızın önünde uçuşurken yürümek zor oluyor :) Bende bu işlere başladığımda ki bi 5-6 sene sadece anahtarlıklara takılan şu ufak ledlerden ve eskilerin tiger marka demir el fenerlerinden kullanıyordum.(Üstüne...
  9. Keşiş

Bursa'daki Rotalar

Ynt: Bursa'daki Rotalar Dün yaptığımız bir yürüyüşün amatörcede olsa haritasını çıkardık . Umarım sizler içinde bir seçenek olur rotamız. Rota Maksem semtinden başlayarak Gökderenin kollara ayrıldığı çatrakta Kedi Merdivenleri denilen tepelere tırmanarak ilk yarısını tamamlıyor. ( Gerçi...
  10. Keşiş

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Heheh kendisi yeğenim olur. :) Bende Ercan Göçmen. Bursa'dan katılıyorum aranıza. 27 yaşındayım. Fırsat buldukça Kaan ile dağlardayız. Gerek trekking, gerek kampçılık 7 senedir tek maceramız.
  11. Keşiş

Dünyanın En Zorlu Parkuru

Ynt: Dünyanın En Zorlu Parkuru İşte budur dedirtti valla. Ne macera olurdu ama parkurda :) Paylaşımın için sağol.
  12. Keşiş

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş bulduk arkadaşlar :)
  13. Keşiş

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Günlük hayatta fazla taşımasamda yeterli derecede bir Victorinox her kampta yanımdadır. Tabi kaç kere çıkarıp kullandın diye sorarsanız bir elin parmaklarını geçmez. Zaten en çok cımbızını kullandım :P Onun...
  14. Keşiş

Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma?

Ynt: Doğada Vahşi Hayvanlardan Korunma? Valla arkadaşlar 7 yıldır Uludağa çıkıp iniyorum ki bizim tayfa Uludağı gece keşfetti. Çünkü iş güç, malesef hazırlanıp kampa çıkışımız saat 21 - 22 yi anca buluyordu. Gece boyunca 3-4 saatlik yürüyüşlerle kamp yerlerine varıp sabaha karşı anca...
  15. Keşiş

Motor Tipi : Hava/yağ soğutmalı yatık çift motor ('Boxer'), 4 zamanlı, tek eksantrik ve bir silindir için dört supap, merkezi denge mili Çap x Strok: 101 mm x 73 mm Silindir Hacmi : 1.170 cc Motor Gücü : 7.500 dev/dak'da 105 bg Azami Tork : 5.750 dev/dak'da 115 Nm Kompresyon...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri