keskinbalta kullanıcısının son içeriği

1. keskinbalta

SATILIK DİSCOVERY 1 V8İ MANUEL...

Ynt: SATILIK DİSCOVERY 1 V8İ MANUEL... TEŞEKKÜRLER
  2. keskinbalta

SATILIK DİSCOVERY 1 V8İ MANUEL...

SELAMLAR HERKESE ARACIM HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VEREYİM. DİSCOVERY 1 1992 MODEL 3500CC V8İ ENJEKTÖRLÜ MANUEL VİTES 202.000 KM 2 PARÇASINDA BOYA VAR. TÜM BAKIMLARI YENİ YAPTIM KISACA BUNLAR (TÜM YAĞLARI, İRİDYUM BUJİLERİ,MSD BOBİN,AMERİCAN BUJİ KABLOSU,V.S.....) ZAVOLLİ MARKA SIRALI SİSTEM TÜP...
  3. keskinbalta

Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009) 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) 02- Ufuk Özkan (ufuközkan) (3 Kişi) 03- Kerim Alöç (Yazargezer) (2 Kişi) 04- cihanülker (cihanülker) (4 kişi) 05-...
  4. keskinbalta

İhtiyaçtan Dolayı Satılık 79' Jeep CJ- 5 2006 da Toplandı (SATILMIŞTIR)

Ynt: İhtiyaçtan Dolayı Satılık 79' Jeep CJ- 5 2006 da Toplandı (SATILMIŞTIR) ARABAM SATILDI ALANARKADAŞIMA HAYIRLIOLSUN...
  5. keskinbalta

Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) Zerrin ablacım bende de yok malesef...
  6. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) ewet videomuz geldi sonunda ufuk abi ve cj bu senin için abimmm http://**.com/files/264095918/1.AVI.html
  7. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) arkası akşama yada yarına........
  8. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) yavaşça başladım .....
  9. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) Ufuk abim valla alperde fottolar ve videolar cd ye çekmiş bende gidip alamadım. bugün ekleriz abim kesin... kusura bakma ya :'(
  10. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) Abdullahcım malesef biraz öyle oldu ama bir dahaki sefere ben ilk girerim suya, sonrada siz eylenirsiniz ama çok güzel bir gündü herkese çok teşekkürler çok eylendik....
  11. keskinbalta

Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?..

Ynt: Cj-5 Almak İstiyorum, Çok Yol Yapınca (50-80 Km) Motor Sıkışır Deniyor ?.. Selamlar AVCI_77 ben ankarada bir cj-5 kullanıcısıyım benim aracım 79 model sıralı 6 silindir dedikleri 4200 motor ve üzerinde 33 maxxis lastik var benim aracımla geçen yazın ben ankaradan çıktım Didime kadar...
  12. keskinbalta

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği (2 Ağustos 2009) Bu gezide emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Zerrin ablacım sanada ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizleri böyle güzel yerlere götürdüğün için.... Fotoğraflarda emeği geçen herkese çok teşekkürler, bizde...
  13. keskinbalta

Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Kavşakkaya Off-Road Etkinliği Duyurusu (2 Ağustos 2009) bende geliyorum tabikide ... 01- Zerrin Yiğiter/Ceranus(1 Kişi) Binek Araç 02- Ozan Yurdakul/Ozanyur(2 kişi) CJ-5 03- Kerem Hadımlı/wastiee (1 kişi) Niva...
  14. keskinbalta

Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubu Tenados'ta Buluşuyoruz (8 Temmuz 2009) Ben daha yeni gire bildim, Çok güzel bir tanışma organizasyonuydu herkesle tanışmak çok güzel oldu bir daha ki buluşmaları dört gözle bekliyorum. fotoğraflar için de çok teşekkürler....
  15. keskinbalta

Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009) Bende geliyorum daha yeni bulabildim konuyu çiğdem hanım bende akşam 7:00 da işten çıkıyorum gelicem . 01- Çiğdem Avcı (cidowsky) 02- Zerrin Yiğiter (Ceranus) 03- Eren Balaban (eratech) 04- Hülya Ceylan (naitulus) 05- Emrah...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri