Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi)
02- Ufuk Özkan (ufuközkan) (3 Kişi)
03- Kerim Alöç (Yazargezer) (2 Kişi)
04- cihanülker (cihanülker) (4 kişi)
05- Alfonse (1 kişi)
06- Yavuz (Discovery v8) (2 kisi)
07- Murat (VARHUB) (1 Kişi)
08- Mustafa Tezel (msmt) (2 Kişi)
09-Ali Osman Keskinbala (keskinbalta) (4 kişi )

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

uzun süredir siteye giremedim
ıftarıda kacırdım
çok üzgünüm ebru ablacım gelicektim kısmet deılmıs ..
ne güzel falliyetler yağmur demeden devam etmiş ..daha dönmedınızki resımler yok?

Hadi resimler nerede?

Etkinlik fotoları için, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39321.0

valla şu an gördüm duyuruyu baya baya kaçırdım :D zaten şehirdışındaydım o gün :smiley: bayramdan sonra artık :smiley:

wastiee' Alıntı:
valla şu an gördüm duyuruyu baya baya kaçırdım :D zaten şehirdışındaydım o gün :smiley: bayramdan sonra artık :smiley:

Şimdi mi gördün ;D ;D

İnanamıyorum sana Kerem :smiley: :smiley: Keşke gelseydin.... :smiley:

Geçmiş olsun Zerrin Hanım.inşallah kısa zamanda tekrar eski sağlığınıza kavuşursunuz.Dağlar,yollar sizsiz,siz de onlarsız olamazsınız.Acil şifalar diliyorum.Mutlaka bir gün yine Işık Dağı zirvesinde buluşuruz.Dağlar ,ovalar,yaylalar,yollar sizin kısa sürede iyileşmenizi bekler.Bundan sonra daha temkinli,daha da dikkatli ve bol şanslı nice nice geziler dilerim.Sağlıcakla kalın... Oğuz (Öğretmen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,971
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR