Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

ceranus' Alıntı:
Yavuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz, senin emanette olan termosumu getirirmisin yarın, lütfen :smiley:

iyiki söyledin arayayım bakalım nereye koyduk :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,

Yapilacak ilk geziye ailecek bizde katilmak istiyorduk, ama maalesef simdi haberimiz oldu ve bu saatten sonra hazirliklari yapamayacagimiz icin katilamayacagiz. Bir sonraki geziye insallah. Size iyi eglenceler, fotograflarinizi dort gozle bekliyorum.

Gorusmek dilegiyle...

Hazırlığa gerek yok, çıkın gelin bence topu topu 80 km , çok zevkli olacak, hele Kerimle Onur da gelirse ben garanti veriyorum çok eğleneceğiz ;D

jan' Alıntı:
ne zaman açıldı bu konu bende oraya çok gitmek istiyodum ufuk abi çok bahsetmişti ordan

ah beeee yine kaçırdım istdayım ben. bende şans olsa kafamı nereye vuruyim şimdi sağlam bi şeyde bulamadımki ;D

iftar yemeğine de gelemedim neyse ,size iyi eğlenmeler bol bol batın olurmu resimleri dört gözle bekliyorum şimdiden

siz gitmeden ben resimleri bekliyorum biraz saçma oldu ama neyse :D ilerisi için yatırım yapıyorum hadı iyi eğlenceler size slmlar

herkese ;D ;D ;D

Can özledik seni gelsen çok iyi olurdu. :(

Saat 5:30 ve uyuyamadım hala... 7:30 gibide kalkmam lazım...
Umarım biri iki saat uyurumda maymun :smiley: gibi gezmem dağ başlarında.... :smiley:

Yağmur da var ;) Sabahı iple çekiyorum.... :smiley: Keşke Mt' lerimi almış olsaydım, ATlerle çamur güreşi yapacak gene benim Grand ;D Hayırlısı ;D
Görüşürüz hepinizle sabah...
Saygılar....

Alfonse' Alıntı:
Saat 5:30 ve uyuyamadım hala... 7:30 gibide kalkmam lazım...
Umarım biri iki saat uyurumda maymun :smiley: gibi gezmem dağ başlarında.... :smiley:

Yağmur da var ;) Sabahı iple çekiyorum.... :smiley: Keşke Mt' lerimi almış olsaydım, ATlerle çamur güreşi yapacak gene benim Grand ;D Hayırlısı ;D
Görüşürüz hepinizle sabah...
Saygılar....

korkma çamur yok parkurda bendede at ler takılı ;D

discovery-V8' Alıntı:
korkma çamur yok parkurda bendede at ler takılı ;D

Nası yani...? ? ?

Şimdi sende de bende de AT olunca aynı mı oluyoruz..... ??? :smiley:

Hadi canım...... Vay be...... ;D

Teşekkür ederim.. Sabah Gazımı aldım.... ;D ;)

Sağlıcakla... :smiley:

ohoooooo sabaha kadar muhabbet etmisler Gorucez bakalim nasil kalkacaksiniz :smiley:

Günaydınlarrrr, son hazırlıklar tamamlanıyor mu?

Ama ben sana sormuştum ;D

ufukozkan' Alıntı:
uyuyolardir ne hazirligi :smiley: :smiley:

Çoktan uyandım. Etkinlik için kostüm seçiyordum ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009

Alfonse' Alıntı:

Bravo sana Hakanin telefonu varsa 8.30 gibi tacize basla istersen Malum zor uyaniyorsunuz :smiley:

Daha erkenmis biraz daha uyuyum :smiley: :smiley: Sende beni uyandirirsin artik 8.30 da :smiley: :smiley:

İşin çok zor değildir umarım, daha beni gelip alacaksın Alp ;D

Ama eminim gene çok şık olacaksın :smiley:

Alfonse' Alıntı:

Herkese günaydın ;D :D

Günaydınlarrrr :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR