Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

ceranus' Alıntı:
Onur merhaba, Sabah Optimum karşısında olun mutlaka araçlarımızda yer olacaktır..

Çok istiyorduk gelmeyi ancak, prof_facia'nın işi çıktı yine... :'(

Bir denk gelemedik sizlerle, cidden çok üzülüyorum. Kusura bakmayın lütfen. Bir sonrakine elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Bugünkü geziden bugün haberim olduğu için baskı da yapamadım :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009)

PrometheusTR :smiley:

Size hep söylemek istiyordum ama nasıl tepki vereceğinizi bilemediğim için söyleyemedim...

Avatarınızı belki çok severek seçtiniz, belki sizin için önemlidir, vs. ama insanı o kadar yoruyor ki anlatamam :-\

Avatarınıza bakmaktan mesajlarınızı okuyamıyorum ::smiley:

Oh be söyledim, kurtuldum. Umarım kızmazsınız :-X

Selamlar...

SDC' Alıntı:
PrometheusTR :smiley:

Size hep söylemek istiyordum ama nasıl tepki vereceğinizi bilemediğim için söyleyemedim...

Avatarınızı belki çok severek seçtiniz, belki sizin için önemlidir, vs. ama insanı o kadar yoruyor ki anlatamam :-\

Avatarınıza bakmaktan mesajlarınızı okuyamıyorum ::smiley:

Oh be söyledim, kurtuldum. Umarım kızmazsınız :-X

Selamlar...

yok yau neden kızayım :D daha önce bir başka üye de özel mesaj ile çok komik bulduğunu ve çok beğendiğini söylemişti ;D

eğer kurallara aykırı bir durum varsa hemen kaldırabilirim, sakıncası yok benim için.

Yok yok, kurallarla falan ilgisi yok :smiley:

Sadece ben takıntılıyım ;D

SDC' Alıntı:

peki, zaten sıkılgan bir yapım var bir süre sonra sıkılır kaldırırım; o zamana kadar biraz daha sabır rica edeyim sizden :smiley:

SDC' Alıntı:

LR ci oldu ya, artık herkese ayar...
Ohh valla buralarda LR ci olmak lazım mış ..
;D ;D ;D

Şu anda cevabınızı okumak için geldim ama yine avatara takıldım kaldım :D :D :D

Kızmadığınıza sevindim, avatardan sıkılacağınız günü merakla bekliyorum :smiley:

Merakla bekliyorum dedim çünkü "gelen gideni aratır" durumu da gerçekleşebilir ;D ;D ;D

SDC' Alıntı:
Şu anda cevabınızı okumak için geldim ama yine avatara takıldım kaldım :D :D :D

Kızmadığınıza sevindim, avatardan sıkılacağınız günü merakla bekliyorum :smiley:

Merakla bekliyorum dedim çünkü "gelen gideni aratır" durumu da gerçekleşebilir ;D ;D ;D

:d :d :d
Umarım aramayız...

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D

Bu başlığı daha fazla konusundan uzaklaştırmayayım, gel 7/24'e, orada konuşalım ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği Duyurusu (13 Eylül 2009

fastjunkie' Alıntı:
;D ;D ;D
Baka bak şimdi dediği lafa bak
Yavuz abi az bile ediyor sana ben olsam arazide batırır birdaha çıkarmazdım ;D ;D ;D

Merhaba Arkadaslar,

Yapilacak ilk geziye ailecek bizde katilmak istiyorduk, ama maalesef simdi haberimiz oldu ve bu saatten sonra hazirliklari yapamayacagimiz icin katilamayacagiz. Bir sonraki geziye insallah. Size iyi eglenceler, fotograflarinizi dort gozle bekliyorum.

Gorusmek dilegiyle...

ne zaman açıldı bu konu bende oraya çok gitmek istiyodum ufuk abi çok bahsetmişti ordan

ah beeee yine kaçırdım istdayım ben. bende şans olsa kafamı nereye vuruyim şimdi sağlam bi şeyde bulamadımki ;D

iftar yemeğine de gelemedim neyse ,size iyi eğlenmeler bol bol batın olurmu resimleri dört gözle bekliyorum şimdiden

siz gitmeden ben resimleri bekliyorum biraz saçma oldu ama neyse :D ilerisi için yatırım yapıyorum hadı iyi eğlenceler size slmlar

herkese ;D ;D ;D

Neyse jan ....gidemeyenler için tekrarını isteriz... ;)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Artık korku yok
Yavuz kilo verince capona dönmüş,hatta boyuda kısalmış gibi geldi bana,
2 sandelye yanında oturuyordu,
Xj dedim korkudan cevap bile veremedi ;D ;D ;D

Yarın (bugün) bunu sana hatırlatırım Kerimcim ;D

Bu saatten sonra burayı okuyan olurmu bilmiyorum ama PMR kanallarından küsüratları çıkaralım, düz 5.0 olsun, CB FM 5 , CB de 5. kanal genelde çok karışık oluyor buluşma noktasında test eder karışma çoksa başka kanal seçeriz.

Selamlar

fastjunkie' Alıntı:
Bilmiyorum Sevtap abla hala karar veremedim :smiley:
Yapacak bazı işlerim var yarın.. Eğer erteleyebilirsem katılıcam..
Yoksa çelikten korksaydık trene binmezdik.. :D ;D

Aaaaa olmaz gelmezsen gücenirim bak, nerdeysen söyle gelip alayım sabah seni ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR