kibele67 kullanıcısının son içeriği

1. K

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) fotoğraflar harika devamının daim olması dileklerimle
  2. K

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) bu fotoğraflar harika hele karıncaları bu kadar yakından çekmek büyük başarı tebrik ederim.
  3. K

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) bu seferki fotoğrafların ayrı bir güzel ,arabalara bayıldım harika çekilmiş ,ben de böyle güzel fotoğraflar çekmek isterdim.
  4. K

Kişisel Galeri (caner)

Ynt: Kişisel Galeri (caner) GERÇEKTEN SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLARIN YERİ AYRI ONLARIN BENDE AYRI BİR YERİ VAR HALA RENKLİ OLAYINI KABULLENMEK BENİM İÇİN ZOR OLUYO SİYAH BEYAZ FTĞRFLARIN DEVAMLI OLMASI DİLEKLERİMLE
  5. K

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! GERÇEKTEN HARİKA GÖRÜNTÜLER EMEĞİNİZE SAĞLIK
  6. K

Kişisel Galeri (nayilbodrum - Bodrum Rüyası )

Ynt: Kişisel Galeri (nayilbodrum - Bodrum Rüyası ) fotoğraflara bakmaya doyamadım kendimi orada hissettim o kadar canlı ve netki bayıldım devamını bekliyoruz
  7. K

Kişisel Galeri (Savaş Boyraz)

Ynt: Kişisel Galeri (Savaş Boyraz) kuş resimleri harika devamının gelmesi dileklerimle
  8. K

Kişisel Galeri (dora)

Ynt: Kişisel Galeri (dora) resimler o kadar canlı ki kendimi doğanın içinde hissetim fotoğrafların devamı dileğiyle
  9. K

Kişisel Galeri (Murat Hoca)

Ynt: Kişisel Galeri (Murat Hoca) fotoğraflarınız güzel devamının gelmesi dileklerimle
  10. K

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) bu fotoğrafların harika ışık selin çok güzel yakalamışsın bakmaya doyamadım.
  11. K

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) fotoğraflar harika ellerininize sağlık,başarılarınızın devamlı olması temennisiyle
  12. K

Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım)

Ynt: Aşkın Yolculuğu (Fotoğraflı Anlatım) çok güzel bir çalışma olmuş
  13. K

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) gün batımı fotoğrafların çok iyi bende gün batımı fotoğrafı çekmeyi seviyorum insan değişik bir dünya keşfediyor, başarılarının daim olması dileklerimle yeni fotoğraflarını bekliyorum
  14. K

Kişisel Galeri (AWCI - "Bolu - Gerede Yaylaları" )

Ynt: Bolu - Gerede Yaylaları güzel manzara resimleri,paylaşımın için teşekkürler başarılarının daim olması dileklerimle
  15. K

Kişisel Galeri (Fatih)

Ynt: Kişisel Galeri (Fatih) ellerine,makinana sağlık adeta kendimi fotoğrafların içinde hissettim başarılarının devamlı olması dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri