Kişisel Galeri (Savaş Boyraz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,860

saboy

95 - 5,2 - ZJ ...
Yer
Ankara
Bir kaç fotoğraf ta ben paylaşmak istiyorum, beğeninize , selamlarımla...

saman sarı.jpg

Dscf710111111111.jpg

d7875eed8570e01cc23352b88afee943.jpg

saz delicesi1.jpg

kuba1.jpg

Etiketler

Ynt: Beğeninize...

Teşekkur ederim Hasan bey, beğenmenize sevindim.

Yenilerini de yüklemeye çalışacağım.

Selamlar...

Ynt: Beğeninize...

Sevgili Yaban , birbirinden güzel fotoğraflarınızı zevkle takip ediyorum, sizin beğeninizi kazanmak beni çok mutlu etti, selamlar...

Ynt: Kişisel Galeri (Savaş Boyraz)

Kuşlar serisi çok hoş olmuş. Fotoğraf için yaratılmışlar sanki, nasıl güzel renklere sahipler... :smiley:

Teşekkur ederim Emine hanım, kuş fotoğrafı çekmek bulaşıcı bir hastalık gibi, başlangıçta bütün kuşları ya serçe yada karga olarak tanımlıyor insan fakat onları tanıdıkça ne kadar çok tür olduğunu ve herbirinin birbirinden güzel olduğunu fark ediyor, kuşlarla ilgili daha çok bilgi ve fotoğraf için www.trakus.org sayfasını mutlaka ziyaret edin. Selam ve sevgilerimle...
BamBina' Alıntı:
Kuşlar serisi çok hoş olmuş. Fotoğraf için yaratılmışlar sanki, nasıl güzel renklere sahipler... :smiley:

Savaş bey ellerinize sağlık hepsi çok güzel ben herzaman doğallıktan yanayım sizin fotoğraflar o kadar doğal ve canlılarki kuşlar sanki yanınızda ve canlı duruyor,keskinlik ve kontras çok başarılı sanırım ekipmanınızında bu konuda hatırı sayılır bir katkısı var,tahminimce makina Nikon objektif Nikon yada Sigma ve tele 500 attım bakalım ne kadarı tutar.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkur ederim Yusuf bey,
tele 500 tuttu :smiley:
fotoğrafların bir kısmı sony a100 ve 75 300 ile çekildi,
büyük kısmı ise canon 50D ve sigma 150 500 ile çekildi.
Selamlar...

Bu güzel yorumlar, yeni fotoğraflar yüklemek için beni motive ediyor, işte bir kaç tane daha...

nil....jpg

sak.jpg

saz delicesi1.jpg

saz delicesi2.jpg

sazdel.jpg

Sigma'nın keskinliğini çok seviyorum bende Canon 400D var 3 adet objektifim var almak istediğim 10-20 ve sigma 17-70 f2.8 objektif ve telekonvertör var ama bu karavan sevdası beni bayağı kızağa çekti bekleyeceğiz bir dönem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR