Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkur ederim Emine hanım, kuş fotoğrafı çekmek bulaşıcı bir hastalık gibi, başlangıçta bütün kuşları ya serçe yada karga olarak tanımlıyor insan fakat onları tanıdıkça ne kadar çok tür olduğunu ve herbirinin birbirinden güzel olduğunu fark ediyor, kuşlarla ilgili daha çok bilgi ve fotoğraf için www.trakus.org sayfasını mutlaka ziyaret edin. Selam ve sevgilerimle...
BamBina' Alıntı:
Kuşlar serisi çok hoş olmuş. Fotoğraf için yaratılmışlar sanki, nasıl güzel renklere sahipler...
Savaş bey ellerinize sağlık hepsi çok güzel ben herzaman doğallıktan yanayım sizin fotoğraflar o kadar doğal ve canlılarki kuşlar sanki yanınızda ve canlı duruyor,keskinlik ve kontras çok başarılı sanırım ekipmanınızında bu konuda hatırı sayılır bir katkısı var,tahminimce makina Nikon objektif Nikon yada Sigma ve tele 500 attım bakalım ne kadarı tutar.
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkur ederim Yusuf bey,
tele 500 tuttu
fotoğrafların bir kısmı sony a100 ve 75 300 ile çekildi,
büyük kısmı ise canon 50D ve sigma 150 500 ile çekildi.
Selamlar...
Sigma'nın keskinliğini çok seviyorum bende Canon 400D var 3 adet objektifim var almak istediğim 10-20 ve sigma 17-70 f2.8 objektif ve telekonvertör var ama bu karavan sevdası beni bayağı kızağa çekti bekleyeceğiz bir dönem.