Kişisel Galeri (Savaş Boyraz)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,877
Ynt: Kişisel Galeri (Savaş Boyraz)

Yusuf bey, bence en güzeli Canonun kendi lensleri, tabii fiyatları da oldukça iyi. Sigmanın lenslerinde ise f değeri küçük olanlar oldukça keskin ve kaliteli.
Karavanınız gerçekten çok güzel oldu, bundan sonrasında, artık karavanlı gezilerinizden güzel kareler görmek dileğiyle.

Etiketler

Savaş bey aslında çok fotoğrafım var ama dağınık biri olduğumdan ve bilgisayarımdaki bir arıza şu an fotoğraflara ulaşmama engel kısmet se yeni fotoğraflar çekeceğim ve burada siz değerli dostlarla paylaşıp beğeninize sunacağım.Kalın sağlıcakla.

savaş bey resimler güzel değil cok güzel yani öle fotoğraf sanatından cok anlamam ama cok profosyonelce bi çalışma olmus her baba yiğidin harcı değil yani böyle kareler yakalamak paylaşım için teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Teşekkur ederim Hakkı bey, beğenmenize sevindim, selamlar...

turgut koç' Alıntı:
harika paylaşımlar emeğinize sağlık kuşları çok beğendim devamını bekliyoruz

Teşekkürler Turgut bey, beğenmenenize sevindim. Uzun zamandır fotoğraf yüklemememiştim , sayenizde bir kaç fotoğraf yükleyeyim. Selamlar...

53f5f355cd71d41117978243c16621ba.jpg

4b74ea979caa4b9cb672e3faa4db6ad0.jpg

d9a8e1ae5277aa9525de31859739eda3.jpg

c9be9900ab92493396d026ba4dd89f4b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR