krizantem kullanıcısının son içeriği

1. krizantem

Çadır almak için uygun yerler ve internet siteleri

Ynt: Çadır almak için uygun yerler ve internet siteleri sadece yazın kullanacağım sanırım, ama yagmura dayanıklı olsa fena olmaz, 50 tl civarı bir şey olabilir ya da daha ucuz
  2. krizantem

Çadır almak için uygun yerler ve internet siteleri

Merhaba sevgili gezenbilir.com üyeleri, daha önce kampçılıkla ilgili çok deneyimim oldu, fakat ne yazık ki hiçbir zaman kendi çadırım olmadı. 10 gün içinde yeni bir çadır almayı planlıyorum. fakat nereden, nasıl alabileceğimi, markaların özelliklerini, çadırların ne gibi özellikleri olduğunu ve...
  3. krizantem

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi bilkent üniversitesi dahilinde moleküler biyoloji eğitimi almaktayım
  4. krizantem

Hindistan-Nepal Bisiklet Turu

Ynt: Hindistan-Nepal Bisiklet Turu harika! 10 ay sürdü demek. hamuslu'nun ilk cümlesi gibi, aynen ben de öyleydim.. merak ettiğim geçmişte veya şimdi bir iş ya da öğrencilik hayatınız olup olmadığı; çünkü ben de bunun planlarını kaba taslak oluşturmaya çalışıyorum ve hayatımda nasıl bir zaman...
  5. krizantem

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu @Lastman, açıkçası büüyk hacimli bir motor derdim yok, amacım sadece şehir içi e biraz da görünüş hevesi var. ama elimden geldiğince temkinli davranıyorum zaten başımda babam oldukça toy hareketler yapmam bayağı bir engelleniyor :) tavsiyeleriniz için...
  6. krizantem

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu ilginize çok teşekkür ediyorum. gün içinde kullanacağım mesafe en fazla 30 km olacaktır, gidip geleceğim yollar da belli o yüzden chopper konusunda biraz ısrarcı davranacağım. fakat yine de çok katı değilim. güçlü kuvvetli biriyimdir hemcinslerime göre...
  7. krizantem

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selamlar.. babam bir motorsiklet sürücüsü olduğundan bana da geçti bu kan. 20 yaşındayım henüz. birkaç kez uzun süreli olmayan scooter kullanımlarım oldu. ehliyetim yok henüz ama bu yaz halledeceğim. ilk motorumu da seneye ya da bu yaz almayı...
  8. krizantem

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri daha önce okumadığım, duymadığım bilgileri edindim, gayet güzel ve daha önce dendiği gibi bunları herkese öğretmek çok güzel olurdu.. fakat ilbeğ, eklediğiniz görseller ve linkler zaman aşımına uğramış sanırım. zamanınız olur da yenileyebilirseniz çok güzel olur.
  9. krizantem

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben Gizem, 20 yaşındayım. Olympos'a otostopla gitmeye çalışırken yolda karşılaştığımız bir arkadaşımız bu 3-4 temmuzda gerçekleşecek olan festivalden bahsetti, sitenin adını da verdi ama aklımdan uçup gitmiş. aradım, buldum. Zaten memleket de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri