Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Mercedes G ' ye Turbo ..
Merhaba Özgür
yazılarında bana karşı bir sitem var: ama bana sonradan hiç bir mail'in veya mesajın gelmedi..
aracı sana verdiğimde motorun durumu iyi idi
bana face yazdığın mesajda araç yağsız kaldığını ve 3 kere istop edip yağ lambasının yandığını...
Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı
Önceki aracımızın üzerinden söktüğümüz 4 Adet Jant-Lastik takımını satıyorum . Aklımda 1850 lira gibi bi fiyat var , ufak bi pazarlık payı vardır irtibat için : 0542 411 41 61 No'lu numaramdan ulaşabilirsiniz . Görmek isterseniz Ankara-Şaşmazdadır .
Önceki aracımızın üzerinden söktüğümüz çamurluk sac-dodikleri satıyorum . Aklımda 1250 lira gibi bi fiyat var , ufak bi pazarlık payı vardır irtibat için : 0542 411 41 61 No'lu numaramdan ulaşabilirsiniz . Görmek isterseniz Ankara-Şaşmazdadır .
Özgür yeni araban hayırlı olsun :) Araba üzerinde yaptığın değişikleri resimli olarak bize bildirmeni bekliyoruz .
Araçlar 2001 model dizeldir çekme belgelidir
araçtan elimizde 3adet vardır durularına göre fiyatları 27.000tl ile 32.000tl arasındadır
Ankara şaşmaz dadır araçlar
0542 411 41 61