Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: GPS Veri Dosyaları
Reha bey hoşbulduk.... Anadolu Geocaching te Ankara cıvarında geocaching etkinliği yapmak istiyorum... Yolunuz düşerse beklerim...Selamlar
Selam benim istediğim sadece Ilgaz Dipsizgölün koordinatları.... googleearthde baktım birkaç koordinat var ama gerçekmi emin olamadım... Oradaki otelin sahibinin tarifine göre ılgaz smasun yolu sapağından 14 km sonra içeri girilip sanırım 8 km içeri girilecek ama mevcut...
Selamlar... Ilgaz Dipsizgölün koordinantlarına ihtiyacım var. Ilgaz taraflarından buraya GPS li bir keşif yürüyüşü yapmak isitiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Ynt: ADOG, Ankara - Hasanoğlan Trekking ve Kültür Gezisi (26 Ekim 2008)
Değerli Dostum;
Likya yolu ve Hasanoğlan gezimizin fotograflarını da yayınlayabiliriz... Ama sanırım 29 ekim sonrası olacak...Saygılar
Ankaralı Doğa Gezginleri Grubu olarak,
26.10.2008 tarihinde yapacağımız günübirlik Doğa Yürüyüşümüzünü programı aşağıdadır.
Ilgilenen arkadaşlar bize telefonla ulaşabilirler.
Sevgiler
İRTİBAT TELEFONLARI :
0 532 727 36 25 0 532 352 29 24
HASANOĞLAN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
Tarih...
1.Seçenek : Enerjik program:
24 Ekim 2008 : 23.00 Ankaradan – Antalya-Finikeye tarifeli otobüsle hareket.
25 Ekim 2008 : Varış yaklaşık 9.00 ve Kumluca-a-Finike-Mavikent- Karaöz arası aracla ulaşım ve koylarda beraberce yüzerek serinleme sonrası ekiplerin birbirinden vedalaşarak ayrılması...