L@NDCI kullanıcısının son içeriği

1. L@NDCI

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya yardımınız için teşekkür ederim.yarın yaparım :)
  2. L@NDCI

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya merhaba km saatının uzrındekı ısığı nasıl yaptınız? bende yapmak ıstıyorum güzel görünüyor :)
  3. L@NDCI

düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar

Ynt: düz dizellerde yakıt sarfiyatı ne kadar sehir içi 270-300 kurus arası sehır dısı 250kurus ortalama hız 80-90 depoya 30lt 10 numara yağ atıyorum :)
  4. L@NDCI

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? depoya yağ attım :)
  5. L@NDCI

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri hurdalık deıl mezarlık:( durum içler acısı
  6. L@NDCI

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi çok güzel toplanmış.elinize saglık..
  7. L@NDCI

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları alt takım degismeden önce böyle bi problem yoktu.mesela yuksek devirde ayagınızı gazdan bırakınca şaftan aşırı ses geliyor.kalkıslarda hiç bi problem yok taksı gıbı kalkıyor :)
  8. L@NDCI

Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları

Ynt: Defender'de Hatalar - Performans Kayıpları merhaba arkadaslar 87 moldel Defender'ım var normal yolda giderken gazı bırakınca ıçerı vuruntulu ses verıyo neden olabılır acaba ?
  9. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? defender'in bagaj kapagındaki stepneyi cıkartıp tavana koydum..
  10. L@NDCI

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Sertaç Cura (defender 110 1987 dize)l çaycuma/ZONGULDAK
  11. L@NDCI

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba arkadaşlar aranızda Zonguldak'tan veya Bartın'dan olanınız yokmu ?
  12. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? direksiyonun ortadaki somunu çıkartıp yapmanız gerekli geçen bende denedim elle çıkarmak biraz zor ama tamircilerde çektirme denen alet ile çok kolay bi şekilde çıkatabilirsiniz ;) yardım için teşekkür :)
  13. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? merhaba benim defender'in direksiyon simidi yerinden çıkaramadım.bilgisi olan yardım etsin.acill
  14. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? merhaba arkadaşlar, benim defender için nasıl bir lastik önerirsiniz ?
  15. L@NDCI

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? içeri su almasın diye degişik bir sistem yaptım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri